Mekkora és milyen fajta pelenkát hord 1,5-2éves gyermeketek?
Figyelt kérdés
Kisfiu vagy kislány?2011. jún. 16. 21:37
11/14 anonim válasza:
19 hós kisfiú, jelenleg 5-ös Huggiest hord, előtte Bella Happy volt, az is 5-ös. (Nem tudom ez utóbbit miért húzzák le annyira, szerintem tök jó!)
12/14 anonim válasza:
27 hónapos (14,8 kilós, 92 cm-es lány)5-öst, most éppen Huggies an itthon és remélem ez az utolsó csomag, amit vennem kellett.De már régóta 5-öst hasznáunk, bár a Libero-t, pamperst-t jobban szeretem
Igazából csak akkor vn rajta pelus, ha elmegyünk, máskülönben félig-meddig szobatiszat
13/14 anonim válasza:
1,5 éves kisfiú, 4-es DM-es pelust hord.
14/14 anonim válasza:
16 honapos kisfiu, Pampers 4-est, de most eppen Huggiest vettunk, mert az volt akcios.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!