Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az uzsonna legkésőbb 4-kor...

Az uzsonna legkésőbb 4-kor van, majd a vacsi kb 7-8 között lenne, ha enne valamit! Ha erre a problémára tudná valaki a választ, azt megköszönném?

Figyelt kérdés
Egész nap minden okés, 7-kor kelünk reggel tápszerrel, majd tízórai gyümi, utána kis alvás, ebédre húsis főzi, majd a délutáni nagy alvás, uzsira tejpép. Az uzsonna legkésőbb 4-kor van, majd a vacsi kb 7-8 között lenne, ha enne valamit!!!!! Próbáltam tápszert, pépet, yoghurtot, főzit! Semmi nem kell! Elfordítja a fejét, meg se hajlandó kóstolni a vacsit! Ez megy minden este, ezeket mind próbálom adni sorra hátha mégis valamelyik megtetszene és enne valamit, ja és hátha nyugottabban aludna! Az nem igaz, hogy egy besózott fenekű baba, aki meg sem áll egy percre sem az ne éhes 4 órától este 8-9-ig! Mit tegyek??? Mit tennétek helyemben? Mert már nagyon fáradt vagyok, hónapok óta kisérletezem, az uzsit is próbáltam előrébb-hátrébb hozni, nincs eredmény! (10 hós a gyerkőc) SEGÍTSETEK!!!
2009. márc. 22. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tömi el a pociját nagyon a tejpép? Ahogy olvasom, elég jól eszik napközben, próbáltad már hogy pép helyett csak gyümit adsz neki uzsira? Talán akkor este elfogadna egy kis tápit, közvetlen lefekvés előtt.
2009. márc. 22. 21:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Felcseréljem a délelőtti gyümit a péppel? Talán...holnap megpróbálom! Várom a további ötleteket, valamelyik majd csak beválik!Köszi
2009. márc. 22. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
csatlakozom az előttem szólóhoz. Én jártam hasonlóképp a fiammal, csak ő tízóraira kapott tejpépet és utána nem volt hajlandó ebédelni. A tejpép nagyon laktató és délután már nem kéne azt ennie, inkább gyümölcsöt. És esetleg vacsira tejpépet.
2009. márc. 22. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Délelőtt és ebédre elég szépen eszik! A du.-i tejpép is laktató. Nem iszik sokat? Az én fiam egy időben rákapott a gyümölcsitalokra, a kaja rovására. Amióta vizet kap, többet eszik. Ha amúgy szépen fejlődik, szerintem néhány napig ne kináld vacsival, hátha rájött milyen fontos ez neked... Vagy az uzsi kevesebb legyen (gyümölcs v. joghurt).
2009. márc. 22. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is a tejpép túl tömény, mi is próbáltuk, a gyerkőc ugyan imádta, de utána ő sem evett rendesen, éjszaka korábban (összevissza) kelt és többször ébredt, hiszen szomjas is volt a pépre

próbálj mást adni pép helyett, akár tápszert is adhatsz

2009. márc. 22. 21:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Rendesek vagytok, az ötletek nagyon jók, lehet tényleg a pép a baj!
2009. márc. 22. 21:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló megint:) lehet ha délelőtt adod a pépet, akkor meg a főzit nem fogja megenni rendesen. Talán délelőtt próbálj kevesebb pépet adni, mondjuk csak egy jó fél adagot és akkor még jut hely a főzinek. Szerintem ne hagyd el a vacsit, próbálkozz, hogy egy kicsit azért egyen, gondold el, milyen rossz kongó pocival ébredni hajnalban. Sok sikert!
2009. márc. 22. 21:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Pont ezen agyaltam, hogy akkor mi lesz az ebéddel? Fél pépet adok neki tízóraira egy kis banánnal vagy almával, hátha így menni fog a dolog!
2009. márc. 22. 21:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonlóan van napközben,8 hós,de nálunk a manóm 210 ml tápszert mér megeszik.Lehet tényleg a tejpép mennyisége a sok,én úgy csinálom,hogy fele adag tejpép,fele gyümölcs,tízóraira pedig joghurtos gyümi,így tud enni,ebédet is meg vacsit is.
2009. márc. 23. 04:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2009. márc. 25. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!