Epertől mennyi idő múlva jön ki az esetleges allergia? Hol és milyen formában?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elvileg 3 éves kortól lehet adni neki, de tegnap adtam egy nagyon picit a 13 hónaposomnak. Semmi baja nem lett tőle, nem is szándékozok neki adni többet, de tegnap látta, hogy a nagyobb unokatesói eszik és nem lehetett semmivel elterelni a figyelmét. Úgy gondoltam egy picikétől csak nem lesz baja!Csak az íze miatt kóstoltattam meg vele.2011. jún. 16. 12:16
1/3 anonim válasza:
A babakönyvünkben levő táblázat egy éves kor után ajánlja, egy másikban 18 hót olvastam. Ha egyébként nem hajlamos allergiára (ez eddig biztos kiderült volna), akkor néha adhatsz neki. Egyébként pedig néhány napon belül (max egy hét), de valószínűbb h hamarább, kiütések jöhetnek ki rajta (pöttyök az arcán v máshol), ez a leggyakoribb tünet.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Másfél évesen adtam először én is, mert nem lehetett elterelni a figyelmét sehogy (4 hete volt)
3 napra rá az egész gyerek tiszta kiütés lett!A hasa a keze a lába háta az arca a füle...Pedig semmire nme allergiás (még szopik és az nem zavarja ha én eszem, úgy nem jön ki rajta semmi)
Azóta úgy adom neki (mert természetesen nagyon ízlett neki), hogy "meghámozom", vagyis a magokat levágom róla!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ez a meghámozás jó ötlet! :D
2011. jún. 16. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!