Mit ajánlanátok 10 hónapos kisfiam ekcémás bőrére?
Próbáld ki a Lipikar krémet, az is jó, csak kicsit drága.
Tesóm kisfia is ekcémás, szinte az egész testén.
3 éves, és a világ minden kencéjét kipróbálta már.
Kb 3 hete használja neki az esti fürdetésnél a kecske tej szappant, és nagyon szépen alakul a bőre.
Nincs kirepedezve (sokszor már véres volt neki), nem olyan száraz, észrevehetően jobb lett 3 hét alatt a bőre.
Interneten rendelte, és azóta mással nem is fürdeti még a két nagyot sem, nekik amúgy semmi bajuk.
Ha gondolod, próbáld ki te is, veszteni nem fogsz vele.
nekünk az exxema repair vált be. A kisfiam testének 80 %-án előjött, először szteroidot kapott jó is volt kb két hétig, utána megint előjött. A patikában ajánlották, mert a 3 hónapos babámnak annyi szteroidot nem akartam adni.
Úgy egy hónapig, másfél hónapig használtuk, nagyon lassan kezdtek el múlni a sebek, de hál'Istennek nem hagytam abba! Azóta télen volt egy körömnyi foltja a combhajlatában, de el is múlt magától. Most 21 hónapos a fiam.
Ja és ezalatt az 1 hónapa alatt összesen egy tubussal használtunk el, a második dobozt már elajándékoztam (mert olyan kevésnek tűnt, hogy rögtön kettőt vettem, de meglepően sokáig kitartott)
Szia!
Ajánlanék Neked egy oldalt.
Én pikkelysömörre rendeltem innen krémet. Hatásos, sokat javult!!!
De van ekcémára is. (bőrnyugtató krém - ez kül. bőrbetegségekre van, csak nem tudom, hogy 10 hónapos babára lehet -e kenni...)
Kérdezd meg telefonon, hogy a kisfiadnak melyik lenne jó, mit kenhetsz rá! Remélem, hogy tudnak segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!