Milyen az első olyan cipője babádnak, amiben már JÁR? Adnátok ötletet, milyet érdemes venni?
Én is Siestát vettem, minimális a harántemelő benne.
De nagyon szuper a Deichmann-ban az Elefanten is!
Szandit Superfit-et vettem, de lehet, hogy kicsit elhamarkodott volt... Szerintem nem fogja elég magasan a bokáját, így muszáj lesz venni vmi mást.
15 hónapos a lányom. Az első cipőnk siesta volt és most a szandálja is az. Pont a múlthéten voltunk vissza az ortopédián és rákérdeztem az orvosra, hogy ő mit is javasolna leginkább. Azt mondta, hogy minden gyártónak az a célja, hogy eladja a termékeit, de! Az a lényeg, hogy a gyereknek tartsa a sarkát és bokáját, no meg legyen benne haránt emelés! Bent a lakásban, meg ha ki tudod tenni udvarra, a legegészségesebb, ha mezítláb jár.
Hidd el, érdemes utána járni a cipő-szanda kínálatnak, mert 3-5.000.- ft eltérés is lehet közte.
Én még eddig sajnálatos módon mindig lecsúsztam a jó Deichmannos dolgokról:(
Mi puhatalpú cipőt vettünk, Liliputit. Abban érzi a talajt, és elvileg az a legjobb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!