Van olyan játéka babádnak amivel nagyon szeret játszani és sokáig leköti?
11 honapos a babám, de rengeteg játéka van, amit ujabban szeret és el van vele pár percig
labdák
egymásba pakolos edénykék
medence pancsizni
kis seprü
épiökocka
amugy a legjobb a tépözáras cipö, kandallo, kuka, edények , dobolás fakanállal:)
1,5 éves
macis öltöztető
motor
bébitaxi
lenkerekes autók
Kisfiam 16 honapos.
8 honapos koratol nallunk nagy kedvenc a golyopalya. 10 honapos koratol kezdte magatol is beledobalni a labdakat es azota is jatszik vele. Szinten 8 honapos koratol nagy kedvencek a labdak.
11-12 honapos kortol szeret jatszani az egymasba/egymasra rakhato szines poharkakkal, epitokockakkal (ezeket csak pakolja ide ode meg nem epitett ennyi idosen)
13 honapos kortol a kis autoi es a repuloje a kedvenc ezeket tologatja brumm-brumm. :)
14-15 honapos koratol a kis autoi es a repuloje melle meg nagy kedvenc lett a szines dobozos jatek amit szinek szerint lehet vallogatni. Bocsi nem tudom a nevet, ajandekba kaptunk par kedvencet nagyszuloktol igy inkabb linkelek mert nem tudom honnan szarmaznak:
Meg nagyon szereti a csoves lego duplot amin palyakat lehet epiteni a golyoknak (persze a palyakat en epitem neki):
16 honaposan a kek pluss macska az alvotarsa es az utazo tarsa amit csattolgatni lehet. Nemreg tanulta meg kicsattolni a csattokat es azota enelkul sehova nem lehet menni. :) Repuloutakon oriasi segitseg. Elvan vele egy ideig ezt nekem is a baratnom hozta ajandekba amikor megszuletett a kisfiam:
Ezenkivul kivul imadja a homokozo szettet es a kis jatek traktorjat, talicskajat amivel a kertben futkos fel ala.
Mekkora a baba akinek kene az ajandek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!