Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindegy, hogy milyen tejpépet...

Mindegy, hogy milyen tejpépet próbálunk ki először?

Figyelt kérdés

Nemsokára 6 hónaposak lesznek az ikreim, szeretnék egy étkezést tejpéppel kiváltani (gyümölcspépet pár hete, főzeléket pár napja esznek, amúgy tápszeresek).

Állítólag a korababáknak nem ajánlott a tehéntej alapú tejpép, van erről valakinek tapasztalata?

S amúgy meg milyet vegyek? Nem ismerek egyet sem.

2011. jún. 15. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Irass fel HA pépet.
2011. jún. 15. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha mindenképpen tejmenteset szeretnél, akkor írass fel HA-t az orvossal. Esetleg a Humana-nak van tejmentes almapépje pl.

Ha csak simát veszel, akkor szerintem mindegy milyen fajtát veszel, ki kell tapasztalni, hogy a babád melyiket szereti! A tejpépekre is rá van írva, hogy hány hónapos kortól javasolják.

Én először sima vaníliásat vettem a kisfiamnak!

2011. jún. 15. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:

HA pép nem tejmentes!!, csak hipoallergén

[link]

első voltam

patikában eü kártyáar is meg lehet venni

2011. jún. 15. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Így van, a HA nem azt jelenti, hogy tejmentes.Mi Milupa vaníliással kezdtük, ezt ajánlotta a védőnő, mert akkor még szoptattam, és azt mondta, ez áll legközelebb az anyatej ízéhez.Bejött, nagyon ízlett neki!De az nem volt hipoallergén.Ha olyat akarsz, a gyerekorvos tud felírni.
2011. jún. 15. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ikreim vannak. Ök HA tápszert kaptak, de mellette teljesen normál tejpépet használtam. Nem volt semmi gondd.
2011. jún. 15. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
én először Milupa vaniliás HA rizspépet adnék...
2011. jún. 15. 20:08
 7/8 anonim ***** válasza:
2011. jún. 15. 21:23
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2011. jún. 15. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!