Anyatejtől hasmenés? 3 hós baba.
Az enyémnek is volt hasmenése,igaz már kisgyereknek,nem csecsemőnek számít,és a mi dokink azt mondta,szoptatni amennyit csak bírok.
Egy másik fanatikus
Első vagyok.Az orvos ,amikor azt mondta,hogy átmennek a vírusod toxinjai a tejebe,azt elfelejtette mondani,hogy a vírus ellen termelődött ellenanyag is,amivel legyőzöd a betegséget,és nem halsz bele,szintén átmegy az anyatejbe.Ezért történik gyakran az,hogy az anyuka csupa takony vagy más baja van,a picurnak meg kutya baja,mert többet kap a "jóból'mint a "rosszból".A másik,pedig,hogy sok tápszeres kisbaba kerül kórházba,ha megy a hasa(pl.rota vírus esetén),mert kiszárad,míg az anyatejes babák között szinte alig fordul elő ilyen(persze,ha igény szerint vannak szoptatva.
Ez nem fanatizmus kérdése,mert persze vannak helyzetek esetek,amikor muszáj abba hagyni a szoptatást.De egy hasmenéses vírus miatt...
Egyébként nálad az e helyzet sem állhat fenn,amit az egyik hozzá szóló írt,arról,hogy a kora szülött babája érzékeny volt a tejre,mivel nektek eddig nem volt ilyen gndotok.3,5 hónap múlva lesz valami gond a tejeddel?
Tégy belátásod szerint,én nem ítélkezem,csak gondolkozom,és persze az is lehet,hogy nem nekem van igazam.Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!