Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy babát csak korán fekvésre...

Egy babát csak korán fekvésre korán kelésre lehet szoktatni?

Figyelt kérdés
Mi sose kelünk korán, és mindig tök későn fekszünk, bevásárlást meg amit lehet este intézünk vacsora általában 10 után van. Én így nőttem fel és együtt is így élünk már rég. Nem is tudom elképzelni máshogy. Van még más is így? Egyszer olvastam itt egy kérdést, hogy valaki este kilenckor ment babástól bevásárolni, a gyerekkel semmi baj sem volt, akkor úgy is alig vannak és egy csomóan itt szörnyülködtek, hogy szegény gyereknek akkor már aludni kell. Miért, máshogy nem lehet szoktatni?
2011. jún. 14. 19:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Én is éjjeli bagoly vagyok!!

Szeretek sokáig fennt lenni!!!

DE szerintem, fontos , hogy 1 gyerek-baba, időben feküdjön le!!!

Ahogy az egyik előttem szóló írta, amikor én voltam gyerek, a szüleim is alig tudtak ágyba parancsolni!!Éjfélig lazán fennt voltam, vagy tovább..na és amikor suliba kellett menni...húú komolyan, iszonyat nehéz volt reggel fel kelni!!!

Na, én sem akarok kitolni a gyerekemmel!!

Én este 9-kor fektetem,és fél 10-re alszik el.Reggel 8-kor kel!!!

Ez így van jól!!!

Ha elaludt, van mindenre időm!!!

Netezgetni, Tv-ni, szörteleníteni, hajatmosni stb..:))

Szóval, ahogy a többség is mondta, neked nem kell lefeküdnöd a babával együtt, maradhatsz fennt ameddig csak bírsz!!:)

De ha majd meg lesz a picur, együtt alakítjátok ki a napirendeteket,és akkor már másképp fogsz gondolkozni!!!:)

2011. jún. 14. 22:53
 12/13 A kérdező kommentje:

Ó, azt értem én, hogy nekem nem kell lefeküdni, de az akkor is azt jelenti gyakorlatilag, hogy vége a napnak, mert különben, ha ötkor kel a gyerek, olyan leszek, mint a mosott szar, másrészt meg, ha alszik, akkor max. filmet nézni lehet meg ilyesmi, de a házból ki már nem tehetem a lábamat/ "időre" haza kell érni.

Az, hogy fél tízkor alszik, az nekem nem tűnik korai fekvésnek, rengetegen már hétkor fürdetnek, és dugják ágyba gyerekeket. Hát nálunk hét órakor még csak kezdődnek a dolgok.

Ezért biztos hülyének leszek nézve, bár azért én elhiszem, hogy alakít a baba a dolgokon, de ha tizenx éve élünk valahogy, azért nem biztos, hogy fel fog borulni az egész, elvégre mégis csak ő érkezik egy kész életbe, ahol ki vannak alakulva bizonyos dolgok. A lényeg akkor az, hogy nem törvényszerű, hogy mindenki lerakja hétkor a gyereket. Nekem ez főleg nyáron lenne sokk. Mikor tízkor lesz sötét.

2011. jún. 17. 00:53
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Ez érdekes felfogás:D

Ő érkezik és szokja meg mert ez van....és ha nem tetszik lehet menni??? :)

Jó csak hülyéskedek,de majd meglátod,hogy mikor már veletek van egészem másként fogod látni,bár ha megfogadod egy tanácsom akkor ne szülj még egyhamar gyereket,mert nekem nagyon az az érzésem,hogy még nem értél meg rá...

A gyerek rengeteg lemondással jár,és igenis felfordul az életed fenekestül,ha tetszik,ha nem.

2011. jún. 17. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!