Fültisztítót tudok írni, de a biztonságit. Én azt nagyon szeretem igz a lányom állja de ha mocorogna közben akkor sem tudnám neki benyomni nagyon viszont ami látszik azt szépen ki tudom takarítani neki.
2011. jún. 13. 19:31
2/11 A kérdező kommentje:
A biztonsági fültisztítóval nem lehet elérni,mert beljebb van.
2011. jún. 13. 19:37
3/11 anonim válasza:
Nekem a védőnő és a gyerekorvos is azt mondta, hogy nem szabad a babák fülét tisztítani fültisztítóval, és nem is kell, mert öntisztító.De hát ki bírja ezt ki? Én magát a fülkagylót, a külső részeket ki szoktam neki törölni, de belülre soha nem nyúlok.Kérdezd az orvost, de semmiképp ne nyúlj belülre, mert beljebb is nyomhatod, és begyulladhat tőle.Egy fül- orr -gégész ismerősöm mesélte, hogy sok baba fülét kellett emiatt kezelni, mert beljebb nyomták a szülők a fülzsírt.Elhiszem, hogy rossz, de bírd ki!Az orvosotok majd mond rá valamit.
2011. jún. 13. 19:44
4/11 anonim válasza:
Fültisztítót kerüld mindenképp, hallottam már csúnya halláskárosodásról ezzel kapcsolatban.
Orvost, fül-orrgégészt érdemes megkeresni ezügyben.
2011. jún. 13. 19:59
5/11 anonim válasza:
Szia!
Gyerekorvos ajánlotta, mi ezt használjuk és azóta nincs fülzsír a kislányom fülében becsomósodva: patikában vettem parafinolajat és szemcseppentő pipettát, azzal felszívtam az olajat és 1-1 cseppet csepegtetek heti 1 alkalommal a kislányom fülébe. Hagyni kell, magától kifolyik, max. egy pici fültisztítóval a fülkagylóját áttörölgetem. Ennyi,nekünk nagyon bevált és orvos ajánlotta.
2011. jún. 13. 20:12
6/11 anonim válasza:
Hullámcsat tompább végére tekertem egy nagyon pici vattát és azzal kihúztam,de tényleg csak nagyon óvatosan nehogy fájjon neki meg tényleg próbáltam neki nem beljebb tolni a zsírt!
2011. jún. 13. 20:14
7/11 anonim válasza:
Hullámcsat meg vatta? Akkor már fültisztító, atya ég, hogy mik vannak!
2011. jún. 13. 20:21
8/11 anonim válasza:
Szerintem is paraffin olaj a megoldás!
A hullámcsatos válasz nagy butaság!
2011. jún. 13. 20:31
9/11 anonim válasza:
hullámcsat????jajjjjjjjjjjjjj neeeeee
paraffin olajat csepegtess neki este 2-2 cseppet a fülébe,reggelre kifolyik...
2011. jún. 13. 20:44
10/11 anonim válasza:
19:44-es vagyok.Köszi a tippet, ezt még nem hallottam, de mi is ki fogjuk próbálni, jó ötlet! ( már a paraffin olajra gondoltam)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!