Atvipel pelenkával valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Kaptuk ajándékba, de semmit nem hallottam róla, nem tudom érdemes-e egyáltalán próbálkozni velem. Az érdekelne, hogy a híg dolgokat is megtartja? Olyan gagyinak tűnik...2011. jún. 13. 13:08
1/4 anonim válasza:
Nekünk is volt, de tényleg gagyi. :S A tépőzárja se gumis, meg egyáltalán sehol sem, így aztán kifolyhat akárhol a pisi, kaki. Én utáltam, alig vártam, hogy elfogyjon. Mi is ajándékba kaptuk, önszántamból nem vennék ilyet. Pláne, hogy ugyanennyiért sokkal jobbakat is lehet kapni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, csak akkor most azt nem tudom, hogy mit csináljak vele. 50 db-os csomagot kaptunk, de el se ajándékozhatom mert kiszúrni nem akarok senkivel...
2011. jún. 14. 07:45
3/4 anonim válasza:
Én végül is elhasználtam, de úgy csináltam, hogy kb. 1.5-2 óránként kicseréltem a pelust, hogy biztos ne folyjon ki semmi. Ennyit kibírt, és mégse az volt, hogy használatlanul dobom ki (és persze így hamarabb is elfogyott, hogy sűrűn cseréltem). :) De szerintem borzasztó pelenka, amikor ráadtam a kislányomra, sehol nem illeszkedett rá megfelelően. :S
4/4 anonim válasza:
nekem semmi bajom vele, a 100as boltban talaltam, olcsó, de jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!