Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány napig tart a fogzás...

Hány napig tart a fogzás miatti láz, és meddig mármit a hőértékre gondolok normális?

Figyelt kérdés

Beszéltem ma az ügyelettel elmondtam h szeretném ha megnézné a kislányomat , elmondtam a tüneteket h 38 fokos lázzal ébredtünk reggel 6-kor és náthás nagyon ritkán köhög azt mondta h valószínű a fog miatt van és akkor hívjam ha jóval 38 főlé megy és akkor kijönn és megnézi . De csak addig marad lent a láz amig a nurofen szirup hat ahogy vége a hatásának már megy is fel most megint 38,1 volt popsiban leszámolva. Nyügös sirdogál szóval nem tudom h tényleg a fog vagy valami más!

Adjatok tanácsot! köszönöm 10 hós a lányom és 2 fogunk van kint.

2009. márc. 21. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehetséges a fogától, kisfiamnak folyamatosan folyik az orra ha fogzik, eddig 2*2 napig volt lázas miatt, 39 fokos láza volt. Ő 10 hónapos és 8 foga van.
2009. márc. 21. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:
49%

Fogtól nem lázasodik be. Csak a láztól jön ki a fog. Sokan összekeverik az okot az okozattal.

A köhögés meg főleg nem hozható összefüggésbe a fogzással.

2009. márc. 21. 19:46
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors válaszokat, én nem tudom h most mi miért van ezért kérdeztelek benneteket. A köhögés elmúlt, illetve lehet h reggel szomjas volt és azért köhécselt egy kicsit.

Hétfőn majd leviszem a dr.nőnknek megmutattom a babácskámat, és akkor majd az mond valami biztosat.

2009. márc. 21. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!