Hany honapos koratol lattatok a babatoknak (Biztosra) a szeme szinet?
A lányom a "sztenderd"-nek számító sötétkék szemmel született, 5-6 hetes korában vettem észre, hogy mintha kezdene világosodni neki.
Most 6 hós, első ránézésre acélszürke a szeme, tüzetes szemlélődés alapján pedig a pupilla körül világoskék, az írisz szélénél pedig egy sávban körben sötétszürke.
Már kb 2 hónapja ilyen neki, nem tudom hogy fog-e változni, mert azt olvastam, hogy egy-másfél éves korukig nem tekinthető véglegesnek a szemszín.
Én mondjuk sötétbarna szemmel születtem, és most zöld, aranybarna pettyekkel, az első szülinapomon már ilyennek látszik a fényképen.
A férjem vakító kék szemmel született és most acélszürke neki.
Apukám koromfekete szemmel született és ez nem is változott neki :D
A fiam vilagoskek szemmel szuletett. A ferjemnek ugyanolyan vilagoskek, az enyem sotetbarna.
Most negy honapos a babam, de meg nem tudni, hogy mi lesz belole, mert egyik neha messzirol vilagit, annyira kek, par nappal kesobb meg azt veszem eszre, hogy sotetszemu gyermekre nezek es barna pottyok vannak mar a kekben. Ez igy van mar hetek ota, ide-oda valtozik az osszhatas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!