Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hany honapos koratol lattatok...

Hany honapos koratol lattatok a babatoknak (Biztosra) a szeme szinet?

Figyelt kérdés
Mikortol kezdett latszani?Es milyen szinu szemmel szuletett?
2009. márc. 21. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
minden baba sötétkét szemmel születik, 6 hónapos korára lesz véglelges a szeme színe.
2009. márc. 21. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A lányom a "sztenderd"-nek számító sötétkék szemmel született, 5-6 hetes korában vettem észre, hogy mintha kezdene világosodni neki.

Most 6 hós, első ránézésre acélszürke a szeme, tüzetes szemlélődés alapján pedig a pupilla körül világoskék, az írisz szélénél pedig egy sávban körben sötétszürke.

Már kb 2 hónapja ilyen neki, nem tudom hogy fog-e változni, mert azt olvastam, hogy egy-másfél éves korukig nem tekinthető véglegesnek a szemszín.

Én mondjuk sötétbarna szemmel születtem, és most zöld, aranybarna pettyekkel, az első szülinapomon már ilyennek látszik a fényképen.

A férjem vakító kék szemmel született és most acélszürke neki.

Apukám koromfekete szemmel született és ez nem is változott neki :D

2009. márc. 21. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1 éves korra alakul ki a végleges szemszín. Nálunk sötétkék volt születéskor. Most barna a közepe a pupilla mellett, a külső része meg sötétszürke. 6 hónapos.
2009. márc. 21. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A fiam vilagoskek szemmel szuletett. A ferjemnek ugyanolyan vilagoskek, az enyem sotetbarna.

Most negy honapos a babam, de meg nem tudni, hogy mi lesz belole, mert egyik neha messzirol vilagit, annyira kek, par nappal kesobb meg azt veszem eszre, hogy sotetszemu gyermekre nezek es barna pottyok vannak mar a kekben. Ez igy van mar hetek ota, ide-oda valtozik az osszhatas.

2009. márc. 21. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Az utolso vagyok. Javitok, az egyik nem kell a mondandomba.
2009. márc. 21. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sötétkékkel született-most 5hónaposan olyan hogy a pupilla körül barnás kijjebb pedig még mindig szürkéskék
2009. márc. 21. 19:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Hat akkor meg marmilyen lehet?Az en babam sotet szurke szemmel szuletett,most 4 honapos kivilagosodott es szurkeskek szeme van de belul egy keves barna.En barna szemu a gyerek apja kek szemu.Lehet hogy kek lessz vagy az is lehet hogy teljesen bebarnul?
2009. márc. 21. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A fiam is sötétkék szemmel született, most 9 hónapos és olyan szép világoskék színű a szeme. Nem hinném, hogy már változna max még világosabb lesz:)
2009. márc. 21. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!