Nacebee kérdése:
8 hós baba mellet lehet raid night and dayt használni? Ajtó melletti konektorba dugnám.
Figyelt kérdés
babó a szoba másik felén van és van háló az ablakon de a legyek mindig bejönnek máshol.tényleg ez jó a húsköpőre is?2011. jún. 12. 21:05
1/3 anonim válasza:
Igen, mert ezek a szerek nem hatnak az emlősökre, csak a rovarokra. Tehát nyugodtan. :)
2/3 anonim válasza:
nincs a leírásba írva, hogy gyerek mellett lehet-e használni?
Amúgy szerintem nem hiszem hogy tudna gondot okozni, akkor tuti kiemelve ráírnák, hogy kisgyerekesek ne használják.
Annyi a lényeg, nehogy a kezébe, szájába kerüljön.
Azt viszont tényleg nem tudom, hogy a húsköpősökre jó-e
3/3 anonim válasza:
A babának semmi baja nem lesz tőle sztem.
Ezek a "bedugós" irtók jók minden rovarra, még szegény pókokat is megölték nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!