Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hós a babóm és születése...

10 hós a babóm és születése óta varas a füle mögött a bőre. Hol elmúlik hol meg újra előjön. Mitől van ez? Mivel kezeljem?

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Mármint hogy érdes ott a bőre?Az a kifolyó fülzsír miatt rücskös.Olajozni kell minden fürdés előtt és alaposan megmosni.
2009. márc. 21. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is előfordult 1-2 alkalommal. Babaolajjal bekentem fürdés előtt 10 perccel, utána lemostam. Szépen lejött.
2009. márc. 21. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Mutasd meg a védőnőnek,mert nálunk is ez volt és azt mondta,hogy enyhe ekcéma.Ráadásul,ha sokat vársz vele,akkor vérezhet is.Kaptunk rá kenőcsöt,amivel akkor kell bekenni,ha előjön.Ami nagyon ritkán fordul elő.Az olajat én is kipróbáltam,mikor észrevetten,de csak átmenetileg szüntette meg a problémát és utána sokkal rosszabb lett.
2009. márc. 21. 18:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen az olajjal eltűnik, de aztán visszajön. Milyen krémet kaptatok rá?
2009. márc. 21. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!