Mit csináljak? Nem alszik el a kislányom!
Figyelt kérdés
A kiságyban állandóan a hasára fordul. Egy peret sem marad meg hanyatt. Pedig nem újdonság a forgás, eddig a kiságyban mindig elaludt gyönyörűen, nem forgolódott. MOst megállás nélkül. Így meg nem tud elaludni, folyton pipiskedik, nem rakja le a fejét. Pedig látom, h tiszta álmosság. MOst magára hagytam, nem e elfárad, bealszik. De hallom a nyüszögését. MIt tegyek? Este is ez lesz?
7hós anyuka
2009. márc. 21. 14:36
1/2 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam kezdettöl fogva ilyen kiváncsi volt, mindig csak a nyakát nyújtogatta. Így kezdettöl fogva sötétben alszik. Próbáld meg te is lehúzni a rollót, hátha segít. Ja, és ilyen korban már nem alszanak rögtön, hagyd egy kicsit (ha nem sír), fel kell dolgozniuk a napközben átélteket!
2/2 anonim válasza:
Én kitámasztom,mikor eljön az alvásidő,mert nekem is hasra fordul,akármilyen fáradt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!