Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elítélitek ha valaki egy kis...

Elítélitek ha valaki egy kis csecsemővel megy hangos fesztiválokra, koncertekre?

Figyelt kérdés
Engem egyenesen felháborít ha a hatalmas teljesítményű hangfalak előtt állnak babakocsival, ez nem egyértelmű mindenkinek hogy ezt tilos egy babával megtenni, mert ártanak neki? Halláskárosodást és félelmet okoznak vele!
2011. jún. 11. 19:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Természetesen nem magát a helyszínre látogatást helytelenítem, hanem amikor a babákat olyan hangerőnek teszik ki, ami nyilvánvalóan nem nekik való.

A legutóbbi példa: a több méter magas hangfalak előtt babakocsis nő, a látványtól már majdnem rosszul lettem, mert van 2 gyerekem, és eszembe sem jutott volna soha ilyet tenni velük. Nem bírtam ki, megkérdeztem tőle, persze üvöltve a hangerő miatt, hogy szerinte ez jó a babának? Erre mosolygott, hogy hát ő szereti!!!, mármint a gyerek! 2 hónaposan! Nem bírtam mást mondani, csak hogy szegény gyerek! Ez számomra felért egy gyerekkínzás látványával, el is hagytam a helyszínt. Azóta sem tértem magamhoz.

2011. jún. 12. 19:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Én sem vinném koncertre a gyerekemet. még nem neki való. láttam már én is olyat korábban, hogy gyerekkel jöttek egy koncertre, néztem is nagyot, mikor megláttam. Akkor is úgy gondoltam, hogy szegény gyerek nem neki való, most meg hogy már van egy lányom még inkább így gondolom.
2011. jún. 14. 21:58
 13/19 anonim ***** válasza:
25%
Én láttam már egészen pici babát az anyjára kötve Szigeten pár éve. Reakcióm? "Ez hülye." Az ilyenről az a véleményem, hogy képtelen felnőni...
2011. jún. 14. 22:11
 14/19 anonim ***** válasza:
94%

Igen, elítélem akkor, ha késő este van a koncert, bemegy a gyerekkel a tömeg közepébe, vagy a hangfal elé.

Nem ítélem el, ha délutáni a koncert, hátul árnyékos, nyugis helyről nézik és nem viszik a gyereket pl. a tűző napra a tömegbe, ahol úgy vannak az emberek mint a heringek!!

2011. jún. 14. 22:38
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Én elítélem, igen. A saját gyerekem kb. másfél éves volt, mikor először mentem vele "tömegbe", de az sem zenés tömeg volt, és mégis olyan rossz érzésem volt. Persze tetszett neki.. Valahol valamikor el kell kezdeni, ez evidens, de nem koncerten, és nem 2 hónapos gyerekkel.
2011. jún. 14. 23:36
 16/19 anonim ***** válasza:
62%

Motoros család vagyunk. Ez pedig együtt jár a hangos koncertekkel, fesztiválokkal. Megtehettük volna, amikor a legkisebb született, hogy abban az évben én kihagyom a saját clubbunk buliját, és a nagyokat csak apa viszi el. De úgy éreztem, megőrülnék otthon, annyira vágytam már erre a közegre. Nem beszélve arról, hogy ezek a kigyúrt, agyontetovált, loboncos motoros srácok mennyire imádják a babákat, és milyen jó volt "eldicsekedni" vele.

De lehet ezt ésszel is csinálni. Nem sátorban aludtunk a hangzavarban, hanem kivettünk a közelben egy kis házat 2 napra. A megszokott altatási időben én már ott voltam a picivel, kihagytam az esti nagy bulit. Persze napközben is elég örjöngős a hely, hát kapott a baba egy zajvédő fülest, ami mögött simán tudott még szunyókálni is. Egyáltalán nem viselte meg, és mindannyian nagyon jól éreztük magunkat.

Szóval nem kell mindenről lemondani, ha babád van, csak ésszel kell csinálni a dolgokat.

2011. jún. 15. 06:51
 17/19 anonim ***** válasza:

egyetértek az utolsóval.

mi mindenhová visszük a fiunkat, most másfél éves. volt már koncerteken, fesztiválokon, majálisokon, falunapokon, kutyakiállításon, strandon, még a művészetek völgyében is.

megállunk valahol, ahonnét még lehet azért látni valamit, de nem túl hangos a zenebona, ennyi. míg kicsi volt legtöbbször aludt a kendőben vagy a babakocsiban, mostanában az apja nyakában csápol vagy rohangál fel-alá.

egyedül sem állok egy hangfal elé, nemhogy gyerekkel! nagyon buta, felelőtlen és veszélyes dolgonak tartom.

2011. jún. 15. 08:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát egy csecsemő az nem oda való!
2011. jún. 15. 11:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem elítélem,de nem való szegénynek. A babát sajnálom!
2021. aug. 14. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!