Pici babás anyukák, a ti férjetek megy szórakozni reggelig?
Alkalmanként eljárt akkor is, amikor még picik voltak a gyerekek, miért ne mehetne? Persze, nekem sem esett jól, de kibírtam és volt olyan is, hogy én is elmentem vele, de persze nem reggelig :) Lefektettük a gyerekeket, 10 körül elmentünk és max. 2-3-ra itthon voltunk, addig anyós maradt a gyerekekkel, akik persze aludtak. Ja, amíg szopizott a kicsi, addig persze csak 1-2 órára léptem le.
Mi rendszeresen jártunk bulizni a gyerekek előtt, szinte minden héten és pont olyan bulikra, amilyenekre a férjed is jár :) Egyikünknek sem hiányzik már az az élet, de néha-néha jól esik nosztalgiázni, ledobni a felelősséget 1 éjszakára és csak egy egyszerű fiatalnak lenni :)
Túlzás azt várni egy embertől szerintem, hogy szinte egyik pillanatról a másikra vegyen 180 fokos fordulatot és fordítson hátat a régi életének. Főleg egy pasi, aki nem éli át a terhességgel együtt járó felelősséget.
Persze, ha túlzásba vinné a párom a bulizást, azt biztosan szóvá tenném én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!