Mik a cumi előnyei és hátrányai?
Figyelt kérdés
2006. okt. 24. 23:45
1/4 anonim válasza:
Előnye, hogy nem sír a baba, megnyugtatja a cumi.
Hátránya, hogy összezavarhatja a szopási reflexet, illetve azt hallottam, hogy a fognövekedéskor is gondot okozhat: ki-be dőlhetnek tőle a fogak.
2/4 anonim válasza:
Előnye, hogy könnyebben megnyugszik a baba, és nem szokik rá az ujj szopásra(amiről még nehezebb leszoktatni mint a cumiról).
Hátrány: Ha rászokik a cumira, akkor lehet keresgetni hogy éppen hol tünt el a lakásban. Alvásnál nálunk már feltétel a cumi.
Szilveszterkor rokonoknál voltunk, és itthon maradt a cumi. Kisfiam 20:30-kor minden gond nélkül elaludt, de 23:30-kor felébredt, és nem tudtam visszaaltatni, mert nem volt cumi. 4:30-kor aludtunk el. Azóta akikhez rendszeresen járunk, mindenkihez vittünk cumit.
3/4 Ginger Mama válasza:
Èn nem adtam cumit a gyereknek, igèny szerint szopott, ès az ujjàt sem szipta soha. A màsodiknak se fogok adni, engem vègtelenul taszít, ugyanùgy mint a cumisüveg is. Azt sem hasznàltam soha... Volt cici meg pohàr. :)
4/4 anonim válasza:
Ugy érted h ujszulott kortol kezdve pohár? Es nem cumisuveg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!