Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem eszik? Többi lenn.

Miért nem eszik? Többi lenn.

Figyelt kérdés
6 hónapos múlt a kisfiam nem akar tápszert enni csak éjjel meg max kora reggel.5-kor eszik 100ml-t és visszaalszik 8-ig.9-kor kap gyümölcsöt délben fözelék és ma már délután is adtam neki gyümit.Tejpépet szokott még késő délután enni.A kérdésem az lenne, hogy mit adjak neki még délután mert mindent enne a tápszeren kívül.Már 2 napja úgy alszik el este, hogy még akkor sem akar enni csak éjfél körül.A súlya nem igen gyarapodik az elmúlt 2 hónapban a kezdetiekhez képest.Sosem volt jó evő 6 hónapos koráig csak anyatejes volt a hozzátáplálást 5 hónaposan kezdtük és mindent szeret amit eddig próbáltunk.Mit csináljak, hogy egy kicsit többet egyen?Vagy jó ez így?Nem kevés?A folyadékot(tea)sem viszi nagyon túlzásba.Mit tegyek segítsetek!
2011. jún. 10. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Esetleg fogzik? Én lányom mikor jött a foga, előtte 2-3 napig nem volt hajlandó megenni a tápszert. Volt olyan hogy este 20 ml-t evett. De ő éjszaka sem ébredt fel. Viszont nappal bármit megevett amit főztem, a kanalas dolgokkal nem volt gond. Amióta kibújt az alsó 2 foga, azóta megint eszik rendesen. :) Érdekes volt, mert mindenki azt mondta hogy ha majd jön a foga akkor szinte csak tápot fog enni. Hát nálunk éppen fordítva volt :)) Egyébként most 8 hós, és 7,5 hósan jött ki az első 2 foga.
2011. jún. 10. 20:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nagyon nyűgös mostanában és sokat nyáladzik és mindent megrág ami a kezébe kerül, de ez már így megy 2 hónapja.A nyűgösség ami új és a piros popsi.Remélem tényleg a foga és hamar kibújik akkor.
2011. jún. 10. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én babám 2 hós kora óta nyűglődött, rágott mindent, folyt a nyála. De csak 7,5 hósan bújt ki neki az első, rá 2 napra a mellette lévő is.
2011. jún. 10. 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Tejed már nincs, azért kell a tápszer?
2011. jún. 12. 09:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos!
2011. jún. 12. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a cumisüveg elutasítás mindegyik gyerekmén egyértelműen a fogzás tünete volt. Hidd el, ahogy kijön a fog utána nyakalni fogja és bepótol mindent. NÁlunk is most jött ki egy újabb fog, 2 hétig csak álmában fogadta el a tápit, így csak napi 2-szer evett tápit, nappal csak kanalazott de most kijött és azóta nyakalja a tápszert és szedi össze a súlyát újra. Ne aggódj. Amúgy a piros popsi és nyűg, meg folyó nyál 1000%ban fogzós tünet.
2011. jún. 12. 10:38
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Kanalasból mikor és mit adtál neki?

Én reggel pépet 8-kor aztán 3/4 10-kor gyümi keksszel délben fözelék 3-kor gyümi, 6-kor pép közben tea.Ez így jó szerinted?

2011. jún. 12. 10:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Igen egyértelmű hogy fogzik a babád! Én azt javaslom sűrítsd be neki a tápszert és kanállal kínáld neki,ilyenkor szívesen esznek kanálból! sürítheted gyűmölccsel, babapiskótával(reszeld le és úgy tedd bele neki)sinlac porral, búzadarával( Külön forralj vizet abba rakd a darát és tedd hozzá a kész tápszerhez)

Az én kicsim se eszi meg cumisüvegből a tápit, szívesen eszi kanállal,és így nincs az hogy kimarad egy evés.

2011. jún. 12. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!