Más babája is nyűgösebb ma?
Ismerős a helyzet! :D Ki vagyok már készülve teljesen. Semmi nem jó, sehogy nem jó. Ha leteszem, az a baj, ha felveszem, az a baj.
Még jó, hogy hosszú hétvége jön, plusz a férjem kivette a kedd-szerdát szabinak! Jó lesz kicsit pihenni végre, mert már offon vagyok! :(
a fog kibujása elött már 1-2 honappal fogzanak, nyálzanak, fájhat is neki, vagy szomjas.
az enyém 11 honapos tegnap készitett ki
Az én 7 hónapos lánykámat is megviseli nagyon a hideg front, ké három napja tiszta nhyafi:(:( Szintén nem jó neki semmi, de nálunk közbejött még a fogacska is, úgyhogy nem egyszerű.
Ráadásul ma én is tiszta depi, idegbeteg vagyok, utáom a frontot!!!!!!
Kitartást!!!!!!!!!
Én is a frontra fogtam,a pocimban is izgett-mozgott a hidegre,a hidegfrontra is született,szóval akkor tényleg ez lehet.De jó:S
Nektek is kitartást!!!
De jó hogy írtál, már azt hittem valami baja van a fiamnak, úgy üvöltött reggel induláskor, hogy alig kapott levegőt.
18 hónap alatt ez volt össz-vissz a második alkalom, egyébként nagyon nyugodt kiskölyök. Sem sétálva, sem a kocsiban ülve nem volt jó, csak ordított. Aztán később volt még egy kisebb "roham", esik-kel, csetlik-botlik, semmi sem jó neki.
Már leraktam, mondtam neki, legyen szíves kipihenni délutánra a hisztit, mert apának megyünk öltönyt vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!