Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A "jó éjt" tápszerek érnek...

A "jó éjt" tápszerek érnek valamit?

Figyelt kérdés
Kisfiam 8 hetes múlt, még mindig kétszer felkel éjszaka enni. Egyébként tápszeres, de éjjel is 4 óránként kér enni és csak nehezen tudom utána visszaaltatni. Ha valamelyik "jó éjt" tápszert adnám neki este, akkor később kelne fel? Egyébként hasfájós, úgyhogy nagyon "leterhelni" sem szeretném.
2011. jún. 10. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:

8 hetesnek ne akarj pépet adni! A Jó éjt pépek ráadásul 6 hónapos kortól vannak, ha jól tudom.

Lehet kapni egy Novalac NF nevű tápszert, a dokitok biztosan felírja. Az jobban eltelíti a pici gyomrát, és nincs benne több kalória, mint a sima tápszerben.

[link]

2011. jún. 10. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy ilyen picurinak szerintem se adjal masfajta tapszert es pepet sem. Ha ejjel nehezen alszik el, akkor probald meg hogy ne kapcsolj villanyt, minel kevesebb fennynel es zajjal etesd meg es ne tedd tisztaba ha nem kell, hatha hamarabb visszaalszik.

A 4 orankenti eves nagyonjo, akkoriban az en lanyom meg 3 orankent evett :P

2011. jún. 10. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Még szerintem is nagyon-nagyon korai a jó éjt tápszer, és a 4 óra egész jó! Ha viszont "csak" az a gondod, hogy nehezen alszik vissza, akkor próbáltad esetleg az álometetést? Akkor talán nem lenne alvásprobléma.
2011. jún. 10. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy ez idővel magától rendeződni fog...tudom, hogy jó duma, és nehéz elhinni-én sem gondoltam, de tényleg így van.

Kisfiam 6 hónapos, 3 hónapos koráig 2!! óránként kelt éjjel enni, pedig tápszeres baba...aztán ez kezdett egyre ritkulni, ma már nem kel éjjel, este 8tól reggel 6ig alszik.

Kitartást!!

2011. jún. 10. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!