Érdemes esernyőre csukható sportbabakocsit vásárolni?
Van nagy sportkocsink, de úgy gondolom, hogy lehet nem lenne rossz ha vennénk egy olyat amit mindenhova lehet cipelni, könnyen berakni kocsiba stb. Ki is néztem egyet csak nem tudom.. nagyon olcsó.... ami nem jelenti hogy rossz is. Csak pesten van és nem tudunk felmenni, de lehet rendelni.Szerintetek ez jó? www.meske.hu sportbabakocsi az E202-es típus.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szia!
Első ránézésre jónak tűnik, de ha bemész a boltba és kipróbálod, akkor meg tudod állapítani, hogy strapabíró-e!
Én mondjuk a brendonba vettem nem olcsót, itt megnézheted ez jó, mert könnyű, téliesített is mert nekem már januárban használnom kellett sokszor nézd meg: [link]
Boldog babázást kíván 9 hónapos anyuka!
Szia!
Nekünk 4 funkciós Graco babakocsink van, de nagy helyet foglal el összecsukva. Ha azzal mentünk vásárolni, semmi más nem fért a csomagtartóba.
Mi olyan megfontolásból vettünk egy sportkocsi félét, hogy kényelmesen beférjen az autóba, és maradjon hely mellette a vásárolt cuccoknak.
Sétához a Gracot használjuk,annak is van sport fokozata, de vásárláshoz a kicsi kocsit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!