Vihetem a 10 hós babámat olyan helyre vendégségbe ahol cicák vannak?
Figyelt kérdés
Eddig még nem találkozott cicákkal, nem lesz allergiás vagy ilyesmi?Bent vannak a lakásban.2009. márc. 20. 14:47
1/5 anonim válasza:
persze!anyáéknak macskáju van szint születésétől a macsek a barátja:)persze nem nyalogatják egymást...
2/5 anonim válasza:
Mi is jártunk a dédinél a múltkor, ott 4 cica is él a lakásban :S
Nem engedtem ki a gyereket a karjaimból, vittem pár játékot amivel le tudtam kötni, így nem nyalta fel a szőnyegről az összes macskaszőrt. A dédi mondjuk picit megsértődött, mikor odajöttek dörgölőzni meg fel akartak mászni hozzánk a cicák én meg lezavartam őket(nem durván de határozottan) - a babám egészsége fontosabb, mint hogy ki mit gondolt az adott helyzetről...
3/5 anonim válasza:
7 és fél hós kislányom születése óta együtt él két cicánkkal és a kutyánkkal. Játszik velük, ott fekszenek körülötte a szőnyegen, ahol a kicsi játszik. Semmi baja tőlük.
4/5 anonim válasza:
Ha patikakörülmények között éltek, akkor óvatosan ismerkedjetek, egyébként meg: naná. Csak jót tesz az immunrendszer-fejlődésének.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nyugodt szívvel vigyed , mi születésétől egy lakásban vannak és semmi gond, persze nem haggyom h rámászon vagy nyalogassa, de nagyon szeretik egymást.
üdv 10 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!