Mi lehet az oka, hogy nem jönnek hozzánk anyósék? Hozzátok járnak?
Huhhhhhhh akkor én leszek lányok a kivétel...........valószínű én vagyok a defektes.
Szóval mi minden hétvégén megyünk Édesanyámékhoz, és Anyukáékhoz is. Nagyon szeretünk csavarogni, kikapcsolódni menni mind a két helyre. Édesanyáék 30 km-re laknak tőlünk, Anyósomék pedig 10 percre kocsival.
Viszont, nem szeretem ha ők jönnek. Borul az egész napirend. Szerencsére ezt mindkét részről elfogadták. Amikor megszültem akkor sem kértem egy pillanatig sem a segítségükből, és nem azért, mert rosszban vagyunk, imádom mindkettőjüket, egyszerűen csak nem szeretem ha borítják a napunkat, nem szeretem ha a konyhámban matatnak és hasonlók.
Nekem ez a kikapcsolódás, és már másfél éve a heteink része, hogy hétvégente nagyszülőzés van, nekem így a tökéletes.
A válaszokat olvasva ez kicsit "népbetegségnek" tűnik. Nálunk az a helyzet, hogy egy hétvégén mi megyünk anyuékhoz, a következőn ők jönnek. Ez 25km kocsival. Anyósék gyalog 10 percre laknak, nagyritkán feljönnek (kb 2-3 hetente, 20 percre). Azt persze elvárnák, hogy mi menjünk állandóan. Hát, én ezt meguntam. Aztán elhangzik mindig, hogy jaj, már Xnapja nem láttalak... Jó sokáig kell számolnom, nehogy megszólaljak, hogy akkor el lehetne hozzánk sétálni...
Ehhez annyi tartozik még , hogy férjem testvéréék anyóséktól 5 házzal laknak odébb. Hát, ott szinte minden nap megfordulnak...
Úgy látszik messzire költöztünk. Bár töredelmesen be kell vallanom, nem hiányozna, ha valaki minden nap itt nyüzsögne. Szóval összességében nem panaszkodom, csak leírtam én is, hogy nem vagy egyedül az anyósod hozzáállásával (még akkor se, ha nálunk nem olyan durva a helyzet)
Nálunk is sógorékhoz heti szinten mennek anyósék, csak mi maradunk ki a szórásból:)
De egyébként valahol jó is igy, hülyét kapnék, ha itt lebzselnének állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!