Mit vegyek kislányom 1. szülinapjára?
Figyelt kérdés
Egy csomó ötletem lenne, ha nem lennék az alábbi helyzetben: Külföldön élünk párommal, évente csak egyszer szoktunk hazalátogatni Magyarországra, két hetet szoktunk otthon lenni. Tavaly nem voltunk, mert pont akkor született a kislányunk, amikor hazamehettünk volna. Születésnapja előtt pár nappal megyünk haza, és Magyarországon ünnepeljük a születésnapját. Mivel a születésnapi ajándékát el is szeretnénk hozni külföldre, ezért olyan ajándékot kellene vennem neki, amit ki is tudok hozni (méret). A család is meg szeretné ajándékozni, így több ajándék ötlet is kellene. (Játszósátort most kapott). Bébi taxija van, de az nagy is lenne. Gondoltam egy babára, mert még csak egy rongybabája van, meg esetleg valami mini ugrálóra, felfújhatós valamire, esetleg kis medencére. Tudnátok linket küldeni, hol tudnék neki vásárolni ajándékot? Mivel csak pár nappal a szülinapja előtt érkezünk, ezért jó lenne, ha már meg tudnám rendelni hamarabb, vagy megvetetni valakivel, hogy biztos meglegyen a szülinapjára. Van egyéb ötletetek?2011. jún. 8. 21:51
1/4 anonim válasza:
Műanyag motor, játék babakocsi, fajátékok, gyurma, ceruza, zsírkréta...
2/4 anonim válasza:
Szia!Az én kislányom 18-án lesz 1 éves.Én,eddig ezeket vettem neki,tricikli,ugráló csacsi(Ez egy dobozba van és majd fel kell fújni,szóval ezt kitudnátok vinni)100db színes műanyag labdák,ruhákat is kap.Egyenlőre ennyi,de ügy még ott vannak a nagyik is szóval még ki kell nekem is találni,hogy mit kapjon.:D:D Olyan nehéz ez a vásárlás!Szia:Anett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!