Mitől lehet ilyen kiütés a kislányomon?
Ma délután amikor felkelt, a combján volt egy nagy piros folt, ami olyan volt, mintha több szúnyogcsípés lenne egymás mellett. kb. fél óra múlva eltűnt, majd megjelent a másik lábán, aztán ez is eltűnt majd a bokáján, vádliján és a kezén is megjelent, de kivétel nélkül mind eltűnt.
Felhívtam a védőnőt, tanácsára adtam neki kalciumot, és talán ettől egy pár óra múlva elmúlt, de fürdés után megint megjelent rajta, de most kisebbek, csak két-három pötty egymás mellett. Holnap megyek vele orvoshoz.
pont egy héttel ezelőtt volt benne egy kullancs, és attól tartok, hogy az a bűnös, viszont utána olvastam, és nem találtam ilyen kullancscsípés tünetet. Van valakinek valami ötlete mi lehet? Semmi olyant nem evett amit eddig ne evett volna, és új mosószert és tisztítószert sem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!