Avent 2-es cumit, cumisüvegre mikortól használhatom 3 hetes a kislányom?
Szopizik, de sajnos csak majdnem a fele van meg a napi szükségletének így kap tápszert kiegészítésnek.20 perc szopi után nagyon kifárad,és még ha csak 30ml-it szopik is a tápszert már nehezen tudja megenni,mert nagyon lassan,és nehezen jön ki,szegénynek teljesen kipirosodik a szája körbe az erőlködéstől..
Szóval szerintetek használhatom már a 2-est?vagy még várjak,mintha az rémlene hogy egy hónapos kortól használható,hát ő megfelel egy 1 hónapos babának,már 4 kiló felett van,3730g-mal 56 cm-vel született, vagyis nem kicsi :-)
köszönöm előre is a segítséget.
Probald meg. Hivatalosan egy honapos kortol, a cumigumira az van irva. Vagyis en kulfoldon elek, itt egy hos kor van a kettesre irva, de gondolom ott is ugyanilyen.
En megvartam a negy hetet a valtassal, akkor jott nalunk is elo ez a problema, hogy mar szinte horpadt a homloka es nagyon leizzadt az egyes cumival.
Ha nagyon erosen jon neki, azt ugyis latni hallani fogod, mert akkor nagyokat es gyorsan fog nyelni, a szaja sarkanal ki fog folyni a tej, illetve a hasa is fajhat a tul gyors evestol, ugyhogy csak akkor tudod meg, hogy birja-e mar a kettest, ha kiprobalod.
A harmas cumit egyebkent harom honapos kortol ajanljak, a fiam negy hosan viszont meg mindig a kettesbol iszik, mert a harmas tul gyors neki, szoval az a valtas nalunk meg varat magara.
Az elso valaszolo vagyok: annyit meg hozzateszek, hogy itatashoz, tehat vizhez vagy teahoz meg mindig az egyes cumit hasznalom, mert az hig es boven eleg neki.
Es abban is van valami amit az egyik valaszolo irt, hogy elmehet a kedve a cicibol szopastol, ha a gyorsabb folyasu kettes gumibol konnyebben jon a tej es kenyelmesebb neki az eves.
Köszönöm a válaszokat!
Igen én is gondoltam arra hogy ha gyorsan jön a tápszer az üvegből akkor nem fog cicizni,de sajnos a tejem kevés neki,és ez se jó hogy a tápszert már nem tudja meg enni,de ha egy óra múlva "kipihente magát már reklamál,akkor még nincs annyi tejem hogy adjak neki így akkor fejezi be a tápszert...ami miatt az evése előbb utóbb rendszertelenné válik,és emiatt inkább félek hogy fájni fog a pocija.Ez még csak néha fordul elő hogy 1 óra múlva enni akar...próbálom kihúzni legalább két órát.
Szerintem kipróbálom,és ha úgy látom hogy "fuldoklik"' a gyors folyástól még várunk vele.
A fiamnál nuk-ot használtunk (nála egyáltalán nem volt tejem) és abból valahogy jobban jött,de ha jól emlékszem ott is előbb váltottunk méretet.
De most azért vettem aventet mert ez hasonlít legjobban a cicire,és talán így nem lesz cumi zavara, legalább is ez idáig még nem volt ( kop-kop )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!