Miért hányja vissza a krumplit?
Lányom 5 hónapos.2 napja próbálkozom adni neki krumplit(simán vízben főzőm).Undorodik tőle nagyon, ma raktam neki bele tápszert is, de vissza okádta az egészet!!Adnátok tippeket, hogy mit csináljak?Lehet az a baja, hogy nem édes?De akkor is valahogy meg kéne szeretnie nem?Eddig kapott almát,barackot,banánt és tököt is, ezekkel nem volt baja.Most kezdeném a zöldségeket, de eddig nem sok a siker.
Ja, a répával ugyan ez van!!
Majdnem mondtam, hogy ne add neki a krumplit magában, mert az úgy elég száraz. Én mindig almával adtam az elején, de aztán látom, hogy a répával is ez van...tehát akkor itt nem csak egyféle étellel van a gond!
Még csak 5 hónapos, nem biztos, hogy felkészült még a kis gyomra, várj esetleg pár hetet és próbáld újra!
Ha pedig nagyon szeretnéd neki adni, akkor keverd a krumplit almával, a répát sütőtökkel. S ezekből csak kis adagokat adj neki, a nagyobbik rész legyen az alma-tök, és napról-napra emeld a krumpli-répa adagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!