Belegondoltatok, mit csináltok pontosan, ha a babátokra bepittyeg a légzésfigyelő (nem tévesen)?
11:46-nak.
-Pozitív gondolkodás mellett inkább nappal alszol, éjszaka meg figyeled a picit? Nem tudom, ki hogy van vele, de ha csak bóbiskolok is, a baba légzését akkor sem hallom. Sőt általában akkor sem, ha ébren vagyok.
-8-10000Ft-ért már lehet venni. Sokat kibírnak, nálam a 3. gyerek nyúzza.
- A 10/10-es Apgar szép dolog, csak semmi köze nincs a hirtelen bölcsőhalálhoz.
- Igen, a mi generációnk is felnőtt. De miközben ezt kimondjuk, emlékezzünk meg az akkor bölcsőhalálban meghaltakra is.
Végül: nem vagyok negatív alkat. Megteszem pluszban, amit meg lehet tenni, de éjszaka nyugodtan, mélyen alszom, nem parázok mindentől. Csak éppen elég sok mindent tapasztaltam már az életben, így az 5. gyerekemet várva.
11:46-nak üzenném:
Nem hiszem, hogy ok nélkül lettél lemarva. Szerintem mindig felelőtlenség olyan dolgok negatívumait előtérbe helyezni, amik életet menthetnek. Ilyen a légzésfigyelő, a gyerekhám, az oltsunk-ne oltsunk kérdés, ill. azok a kérdések, ahol anyuka aggódik, de lebeszélik a szakorvosról, mert nincs két egyformán fejlődő gyerek. Ha valaki elmegy ezek mellett, az az Ő dolga. De hogy éreznéd magad, ha a te hozzászólásod miatt valaki nem venne mondjuk légzésfigyelőt, és elveszítené a babáját.
Azt írod, sok a 20-30 ezer forint. Hidd el, az a szülő, akinek meghalt így a babája, bármennyit kifizetne egy ilyen készülékért, ha visszaforgathatná az idő kerekét.
Ez nem negatív gondolkodás, egyszerűen sokan úgy érzik, ha megvan a lehetőségük valami ellen védekezni, akkor megteszik, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!