Miért van az, hogy az ismerőseim az első baba után nem vágynak másikra?
Sok anyukával találkozok,akikkel szinte egy időben szültem(8 hónapja) és már olyanokat mondanak,hogy ő nekik nem kell második,meg hogy ez az egy is kitesz kettőt stb....
Mi meg alig várjuk már h legyen tesó,de persze mi se most azonnal,de már úgy gondoljuk,hogy jövőre jöhetne.
Én sem szeretnék több gyereket. Van egy csodálatos kislányunk, és ennyi nekünk elég is a boldogsághoz. :)
Én meg azokon az embereken szoktam csodálkozni, akik 3, vagy több gyereket is bevállalnak. Komolyan mondom, csodálom őket, hogy hogy bírják. Nekem sincs segítségem a férjemen kívül, ő meg ugye dolgozik. És mindig belegondolok, hogy milyen lenne 2 gyerekkel... hűűű... hát fogalmam sincs! :) Múltkor itt volt egy ismerős 5 éves kislánya. Hát én nem tudtam, mikor melyik gyerekre figyeljek, nehogy baj legyen. :D Szóval nekünk marad az egy baba. :D
szia,
nos ez egy olyan kérdés, ami nagyon ember függő szerintem!! tudod én per pillanat úgy gondolom/érzem, hogy még (vagy egyáltalán??) nem szeretnék tesót. csodás terhességem, pozitív szülés élményem volt, otthon is minden rendben. de kemény családdá gyúrni, egységet teremteni, harmóniát, egy olyan helyet, ahol béke és nyugalom van. nekem ez a cél!! hogy a Férjem és a Fiam egyaránt egy kiegyensúlyozott életet élhessenek és akár tetszik akár (néha) nem ezt nekünk nőknek kell megteremtenünk. én azért nem szeretnék testvért, mert egyenlőre úgy érzem ez most így kerek, ahogy van!! így hárman!! nem szeretnék csak azért babát ismét, hogy legyen testvére a fiamnak, mert nem érzem magam sem érzelmileg, sem fizikailag késznek rá!! akkor szeretnék újra szülni, amikor minden porcikámmal vágyom egy picikére!! nem tudom mikor lesz ez, remélem, hogy eljön az a perc!! minden tiszteletem a Tiétek kedves 2-3-4 vagy akár több gyermekes Édesanyák, felnézek Rátok!!
de nem szoktam ezen enni magam, ha változik jöhet a tesó, ha nem, akkor meg nem.
Ági
Kedves Utolsó válaszoló, hát megkönnyeztem amit írtál, szóról szóra mint nálunk, csak én nem tudtam volna így leírni.
Azzal egészíteném ki, hogy az első évben a házasságom is megromlott, annyira kimerültek voltunk a férjemmel...
Azért,mert nem vagyunk egyformák.Van akinek jó volt a terhessége,nem volt hasfájós a babája,nem lett depressziós mégsem vágyik több gyerekre.Hogy miért?Mert igy érzi teljesnek az életét,nincs ezzel semmi gond.
Nekem is nehéz elképzelni,hogy valaki nem szereti a töltöttkáposztát,pedig vannak ilyen emberek is:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!