Milyen a tiszaújvárosi strand? 15 hónapos babám élvezni fogja?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 13:29
1/4 anonim válasza:
nem vinném oda,a kinti vizek túl hidegek,a benti túl meleg,babáknak nem is ajánlott
nyiregyháza-sóstó élményfürdő,nincs nagy távolság
belépő se több,és család minden tagjának tökéletes,piciknek külön van játszós medence mindenféle játékkal(nézz honalpjukat)
2/4 anonim válasza:
Mi a Dagályban voltunk Pesten a 13hós babámmal. Nagyon élvezte. Mászott a kis vízben. Meg körbe vittük mindenfelé.. Hu nagyon élvezte.. 30fok körüli medencében voltunk:)) Még aludt is a parkban.
3/4 anonim válasza:
Hát az én 11 hónaposom nagyon élvezte:)
4/4 anonim válasza:
Szia, mi nemrég voltunk egy 1,5 és egy 3 éves gyerkőccel. Sajna a gyerekmedence nekik elég mély, szülő még a szélére sem mehet be, hogy figyeljen a gyerekre, uh nem hagyhattuk ott fürdeni őket. A többi medence pedig nekik hideg, és nagyon mély, a termálba én meg nem vinnék be ilyen kicsit. Egyébként nagy, tiszta, szép a strand, de napernyőt vigyetek, mert árnyék nem nagyon van. Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!