Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyakori bukás miatt H. A. A....

Gyakori bukás miatt H. A. A. P-s tápszert írt fel a doktornő, muszáj váltanom?

Figyelt kérdés
Mióta megtanult hasra fordulni 4 hónapos babám (1,5 hete) sokat bukik, megemlítettem a védőnőnek, erre tápszer váltást javasolt (sűrűbbet írt fel). Nem gond, ha nem váltottam ki? Szerintem nem a tápunkkal van a gond, csak sokkal mozgékonyabb lett a kicsike.
2009. márc. 19. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam (6 hós lesz) azóta bukik mióta forog, de gondolj bele hogy ha te is teli hassal fekvőtámaszoznál, rugózgatnál és repülőznél akkor neked is visszajönne valamennyi. Amúgy nem mindig bukik. Ha gondolod váltsd ki, lehet megér egy egy próbát.

2009. márc. 19. 19:19
 2/5 A kérdező kommentje:

pont ezért várnék még, mert sztem is a forgásoktól van!! ha nem javul a helyzet, majd váltunk.

köszi!!

2009. márc. 19. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Igaz, hogy az én nagyobbik lányom szopott, de ő is nagyon sokat bukott, még akkor is, amikor már kapott tejen kívül mást is. Mivel a tejet nem lehet sűrűbbé tenni, így nem foglalkoztunk vele, az orvos is azt mondta, hogy majd kinövi. kb. 7 hónapos volt, amikor elmúlt ez a bukós korszak, addig meg többször öltöztettem át egy nap. Egyébként ő is akkor kezdett jobban bukni, miután megtanult forgolódni.
2009. márc. 19. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Kisfiam Nestlé Beba HA-s tápszert eszik - most már csak naponta 1x, lassan 8 hónapos. Kb.4-5 hónaposan Neki is volt egy bukós korszaka, a drnénink a próba kedvéért felírta a HAAR-t szintén ebből a Nestlé Beba-ból. Én kiváltottam...DE NEM kellett volna, Pindurkám meg sem ette! Én nem tudom mennyiben volt más az íze, de ahogy egyet szopizott az üvegből, vágott egy fintort és elfordította a fejét. Egyszerűen nem tudtam mit csinálni, ki kellett dobnom a tápszert, mert nem fogyott!

Egy előttem hozzászóló már írta, ehhez én is csatlakoznék, teli hassal hemperegni, kűzdeni a játék után..stb szerintem is bukást vált ki.

Kisfiam 8 hónapos lesz, bizony ahogy ő is kúszik, forog összevissza teli pocakkal, előfordul 1-1 buki nála is.

Ha gondolod, váltsd ki a tápszert, de ha mégsem teszed, akkor sem lesz baj.

2009. márc. 19. 20:00
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, szerintem nem fogom kiváltani. amit most eszünk, szereti, kezdjük a hozzátáplálást is, szóval nem hinném, hogy gond lenne.
2009. márc. 19. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!