Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Légzésfigyelő heti rendszeress...

Légzésfigyelő heti rendszerességgel bejelez és tegnap este láttuk, hogy a zöld villogások helyett gyakran van piros általános villogás. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
A használatit elolvastuk és lehet a baba alszik annyira mélyen? Három hónapja használjuk, csak már nehezen tudok aludni mert azt nézem, hogy nem piros-e. (hangot levettük, csak akkor szól, ha bejelez)
2011. jún. 7. 10:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy jártunk, mint a 13:12-es hozzászóló. Nézd meg, hogy a légzésfigyelő hátulján a sensitív gomb milyen értéken áll! Nekünk 2-esen állandóan beriasztott. Gyári ajánlás szerint átállítottuk 3-asra - azóta egyszer sem sípolt a gépezet.
2011. jún. 7. 14:48
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sajnos a nem tudjuk vissza vinni az üzletbe, mert kölcsönbe van nálunk.

Most alszik a babukám, de majd nemsokára jön haza a férjem és megnézünk megint mindent. 3-on van egyébként, ez a gyári beállítás.

Tegnap kapott oltást a babukám, lehet hogy emiatt aludt mélyen. De már többször is láttam, hogy zöld helyett néha pirosan villog (ez az általános villogás) és akkor mindig azt hittem, csak az én szemem káprázik. De nem.

2011. jún. 7. 15:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Állítsd 4-5 közé. Mi feltekertük 5-re, mert 3-on igyakran csipogott, ok nélkül!
2011. jún. 7. 22:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is állítsd 4-esre!
2011. jún. 8. 10:52
 15/17 A kérdező kommentje:
okés, akkor megpróbáljuk a 4-esen
2011. jún. 8. 13:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy hatékonyabb-e így a szerkezet!
2011. jún. 8. 21:59
 17/17 A kérdező kommentje:
végül nem állítottuk át 4-re, de kivettük az ágyából a játékokat meg egy ruhát, azóta (kopp kopp kopp) nem jelzett be.
2011. jún. 14. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!