Mennyi idő alatt bújt ki a babátok első fogacskája?
Figyelt kérdés
Úgy értem amikor már megvoltak a "tünetek",mint nyűgösség,étel elutasítása,nyugtalanság...2011. jún. 7. 09:29
1/5 anonim válasza:
Pont anyák napján, május elsején kezdett fehéredni az ínye.Akkor már nyűgös, sírós volt, de nem ment a hasa, nem volt hőemelkedése.Csak annyi, hogy éjjel is kért szopizni, pedig rá nem jellemző.Következő héten ki is bújt.De iszonyú lassan jön ki.Azóta már eltelt egy hónap, és még mindig csak a felső egy harmada, a "csipkéje" van kint, nem az egész fog.Most jön a második, étvágytalan is, minden volt, hasmenés, hőemelkedés, üvöltés, éjszakai evés.De nem tudom, hol jön, mert elöl nem is fehéredik neki.Pedig tutira fog.Lehet, hogy hátul jön a második?
2/5 anonim válasza:
3 hónapos korától szenvedett vele, pont 8 hónaposan bújt ki az alsó kettő, aztán két hónap szenvedés ismét, majd a felső négy egyszerre, aztán 3 hónap múlva alul kibújt a 3. is. 20 hónapos már, és nem bújt azóta több, de már hónapok óta nyűglődik vele. Nagyon keservesen bújnak ezek a fogak.
3/5 A kérdező kommentje:
Nálunk sincsen hőemelkedés,hasmenés sem sűrűn.csak nagyon nyügi,és sokat sír,felsír.Kb. 4 napja.Viszont ami aggaszt,hogy nagyon étvágytalan.Egyébként is kis súllyal született.3 és fél hónapos múlt.Szóval az étvágytalanság aggaszt nagyon.Félek hogy nagyon visszaesik a súlya.
KÖSZÖNÖM az eddig válaszolóknak,várom még a továbbiakat is!
2011. jún. 7. 10:01
4/5 anonim válasza:
11 hónapos volt, mikor látszott, hogy elkezdett bújni a foga. Nem volt nyűgös, semmibaja se volt, csupán a szilárd ételt utasította el, csak szopizni volt hajlandó... 2 hét múlva volt kint teljesen a foga... Ha a babád még szopik, engedd, ha a tápszert elfogadja, ajd neki azt, ha szilárd ételt nem akar enni! Ha elkezdtek bújni a fogai, az bizony nem néhány nap... Ne félj, ha tejet, tápszert eszik, nem fog fogyni :) Majd, ha épp szünet van a fogak bújása között, behozza a lemaradást. Az enyém 2.95-tel született, 8 hónapos koráig szilárad alig evett, szinte csak szopott, utána meg jött a fogzás és mégis szépen hízott...
5/5 anonim válasza:
Első vagyok, és ugyanattól tartok, mint te.Kislányom kiírás előtti napon 2490 g-mal, és 47 cm-vel született, nem tudni, miért.A lepény sem volt elöregedve, jó volt a lepényáramlás is, nem dohányoztam, szedtem végig az Elevitet.Az első 3 hónapban szépen hízott, meg is duplázta a szül. súlyát.Aztán olyan szinten leállt a hízás, hogy 5 hónap alatt sikerült egy kilót felszednie.Most 8 hónapos, és múlt héten volt 6160 g.Ennyire picurka!De én is az voltam/ vagyok, egy évesen is csak 8 kilós voltam annak idején.szóval ez genetika.De azért elvittem gastroenterológushoz is.Gondolhatod, én mit éreztem, amikor hétvégén fele annyit evett, mint szokott, és ment a hasa.Ha még ebből a kis súlyából is veszít..már majdnem sírtam.Adtam neki reszelt almát, mert egyszer ezt ajánlotta a gyerekorvos hasmenésre.Meg is fogta szépen a hasát, a következő kakija már nem folyt ki a pelusból, normális volt.Próbáld ki!Nálunk nem volt durva, mert csak 2-szer kakilt egy nap, az állaga viszont ijesztő volt.És fogalmam nincs, hol jön a fog, mert nem látszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!