Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olvasom, hogy hippes csomagokr...

Olvasom, hogy hippes csomagokról írtok, hogy hol lehet kiváltani. Hol kaphatunk ilyen kupont? Már 5 hós a picim, a kórházban nem kaptunk semmi hasonlót.

Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az egyik kórházi ajándékcsomagban volt.Lehet hogy kidobtad?Ez egy kék kupon és kikell tölteni és ha betöltötte a 4.hónapot akkor beválthatod.
2009. márc. 19. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg a kórházban adnak minden kismamának két ajándékcsomagot szülés után. Az egyik a Felicitas ajándékcsomagja, a másiknak a nevére már nem emlékszem. Ezekben különféle termékminták és reklámanyagok, tanácsadó füzetek voltak. Ebben volt a Hipp ajándéka is: kiskanalak, előkék,teagranulátum minták..és az a kupon is, amit a Rossmannban lehetett beváltani a baba 4 hónapos kora után. Te nem kaptál ilyen csomagokat a kórházban?
2009. márc. 19. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a Rossmann-ban, hogy adnak-e ilyet, vagy a Hipp mamaszolgálatot (bébiételes üvegen rajta van) hívd fel, és szerintem szívesen küldenek egyet nektek is.
2009. márc. 19. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én Pécsen szültem és 4 ajándékcsomagot is kaptam!Mindegyikben más volt.Hipp,Felicitas,Johnsons,a 4-re nem emlékszem de nagyon sok jó dolog volt benne...
2009. márc. 19. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 3-at kaptam, egy Baby Service-set, egy Felicitast, meg egy olyat aminek Domestos volt a csomagoláson, de azt nem tudom, hogy melyik volt. a 3. válaszoló voltam
2009. márc. 19. 16:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Mi csak egy Felicitasos csomagot kaptunk, mást nem. Sajna nem kaptunk kupont, de majd megpróbálom beszerezni. Köszi a válaszokat!
2009. márc. 19. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Sikerült szerezned olyan kupont?

Nekem sem volt a csomagban, másoknak meg igen. Ha sikerült, megírnád, hogy hogyan? Köszönöm szépen!

2010. jan. 18. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!