Mennyi ido mulva szokjak meg a hozzataplalast a babak? Lehet az enyem meg nem keszult fel?
van már foga? van akinek később jön ki, és sokaknak a foggal jön a kaja iránti kíváncsiság is.
Másrészt segíthetsz úgyis, hogy ott van veletek, amikor ti esztek, és odakészíted a nekivalót és ha érdekli, megkínálod.
5,5 hósan kezdtük el a hozzátápl-t, de 6 hós koráig rá se bagózott, csak kiköpte. Aztán 6,5 hósan már szépen evett. 8 hósan már nem is kért cicit. Ő maga tolta el a mellemet. Teljesen felváltottuk a tejet,. mIvel kell neki tejalapú kajcsi is, reggel este tápszert kap a vitaminok miatt.
Én szerettem volna 1 éves korig szoptatni de annyira ráérzett a kaja ízére h már nem érdekli a szopi.
Pedig az elején amikor elkezdtük azt hittem SOHA nem fog normálisan enni, kínlódtunk csak, mindene kajás volt de belé semmi nem ment.. aztán látod pár hónap alatt megoldódott a probléma.
Óriási türleme kell egy baba etetéséhez, meg egyáltalán a babákhoz. Kitartás! Menni fog az!
Mi 6 hósan kezdtük a kóstolgatást, most 7 hós múlt 1 hete. Egész jól haladtunk az elején, mert 5-10 kanállal is megevett most meg nem nyitja ki a száját. 1 kanállal sem tudok betuszkolni a szájába. védőnővel ma beszéltem, azt mondta, hogy a fogzás miatt utasíthatja el teljesen a kanalat, nagyon bánthatja az ínyét. Neki van már 2 foga és a felső fogínye is eléggé meg van duzzadva. Lehet, h nálatok is úton van a fogacska?
Türelmesnek kell legyek. Babám ott ül az asztalnál mikor eszünk, készítek neki is egy kis kaját, de nem nagyon kell neki.
Csak nem fog 8 évesen is még szopizni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!