Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ido mulva szokjak meg...

Mennyi ido mulva szokjak meg a hozzataplalast a babak? Lehet az enyem meg nem keszult fel?

Figyelt kérdés
Most kezdtuk el a hozzataplalast,egyszer csak 5 kanallal,utana 10 kanal..de egy kanal utan kopi ki.Akkor is adjam 10 kanallal ha nem kell neki?Par napja probalgatom,de nem kell neki,pedig tobb izt kostolgatunk,hatha valamelyik bejon. Mas babaja is ezt csinalja?Mikor szokik ra hogy egye meg?
2009. márc. 19. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
áááá dehogy add ha nem kell neki, mindig csak annyit amennyit szívesen megeszik!El ne menjen a kedve az evéstől.Türelem!
2009. márc. 19. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Türelmesen és lassan. A babáknak egy picit más az ízlésük mint nekünk. Ők nem igénylik annyira a változatosságot mint mi, ha valami bejön nekik azt akár napokig vagy hetekig is eleszegetik. Azt szokták mondani az első kanál almánál már az is siker ha nem rád köpi.
2009. márc. 19. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

van már foga? van akinek később jön ki, és sokaknak a foggal jön a kaja iránti kíváncsiság is.

Másrészt segíthetsz úgyis, hogy ott van veletek, amikor ti esztek, és odakészíted a nekivalót és ha érdekli, megkínálod.

2009. márc. 19. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

5,5 hósan kezdtük el a hozzátápl-t, de 6 hós koráig rá se bagózott, csak kiköpte. Aztán 6,5 hósan már szépen evett. 8 hósan már nem is kért cicit. Ő maga tolta el a mellemet. Teljesen felváltottuk a tejet,. mIvel kell neki tejalapú kajcsi is, reggel este tápszert kap a vitaminok miatt.

Én szerettem volna 1 éves korig szoptatni de annyira ráérzett a kaja ízére h már nem érdekli a szopi.

Pedig az elején amikor elkezdtük azt hittem SOHA nem fog normálisan enni, kínlódtunk csak, mindene kajás volt de belé semmi nem ment.. aztán látod pár hónap alatt megoldódott a probléma.

Óriási türleme kell egy baba etetéséhez, meg egyáltalán a babákhoz. Kitartás! Menni fog az!

2009. márc. 19. 13:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Nincs meg foga.De ha nem eroltetem bele azt a masodik kanalat akkor lehet sosem fog enni? sosem eszik tovabb az elso kanal utan..
2009. márc. 19. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi 6 hósan kezdtük a kóstolgatást, most 7 hós múlt 1 hete. Egész jól haladtunk az elején, mert 5-10 kanállal is megevett most meg nem nyitja ki a száját. 1 kanállal sem tudok betuszkolni a szájába. védőnővel ma beszéltem, azt mondta, hogy a fogzás miatt utasíthatja el teljesen a kanalat, nagyon bánthatja az ínyét. Neki van már 2 foga és a felső fogínye is eléggé meg van duzzadva. Lehet, h nálatok is úton van a fogacska?

Türelmesnek kell legyek. Babám ott ül az asztalnál mikor eszünk, készítek neki is egy kis kaját, de nem nagyon kell neki.

Csak nem fog 8 évesen is még szopizni. :))

2009. márc. 19. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!