Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Klíma a lakásban két kisgyerek...

Klíma a lakásban két kisgyerek (2,5 éves és 7 hetes) mellett? Szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 22:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Általában olyanok írják, hogy nem jó klíma, akinek nincs

(rá pénzük)

Ez kb olyan, hohgy valaki nem jár kocsival, és az miylen jó..... persze mert nincs neki(rá pénze):-((((

2011. jún. 6. 09:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Kedvenceim a "nekem még ugyan nincs gyerekem,de..." kezdetű mondatok. Igen,van klímánk,panelban lakunk,embertelen meleg tud lenni (mikor a jó kis beton ontja ki magából a meleget).Tavaly nyáron tetteük fel és használjuk is,ha rekkenő a hőség.Idén még egyszer kapcsoltam be,akkor is magamnak,mert vasaltam és azt hittem,meghalok a melegtől.A gyerek szobájában nincsen csak a miénkben és azt mondom,a klíma Isten áldása.Autóban is használjuk,és ennek okán kérdezném a gyerektelen válaszolót,hogy ott mégis hogyan oldjam meg?Nyissak ki minden abalkot,hátha huzatot meg a füle,vagy inkább kapjunk hőgutát?Mellesleg egy pici gyerekre nem teszünk vizes kendőt,de ezt is biztos tudod,értelemszerűen valahogy meg hűteni kell,mert jön a melegkiütés,az éjszakai nem alvás,a nappali nyűgösség,ergo van egy fáradt gyerek egy fáradt anyukával,ami ugye senkinek nem jó.
2011. jún. 6. 12:41
 13/16 anonim ***** válasza:
* huzatot kap
2011. jún. 6. 12:43
 14/16 anonim ***** válasza:
12:41-nél a pont:-)))))
2011. jún. 6. 12:54
 15/16 anonim ***** válasza:
nalunk is megy a klima az autoban, sot telen is megy, meg a futes egyszerre mert V6 motoru bazi nagy kocsink van, es az elso ablaka parasodik ha nem megy a klima. ablakot lehuzva meg utalom. A mi picink ebbe nott bele, es sosem volt beteg a kilma miatt. itt gyakori nyaron a 42-45 fok folyamatosan, klima nelkul nem lehet kibirni, nekunk kozponti kilimank van tehat az egesz haz egyszerre le van hutve ugyanarra a homersekletre.
2011. jún. 12. 15:54
 16/16 anonim ***** válasza:
klimat a gyenge emberek használnak, akik nem tudják kontrollálni a testüket és picsognak mindenen!
2019. jún. 12. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!