Másnak is keveset eszik a 9 hónapos babája?
Eddig sem volt valami jó evő a 9 hónapos (anyatejes)kislányom,de pár napja szinte alig eszik valamit. :(
Sokáig a tejpépet is megette de most szinte semmit,vagy csak 1-2 kajcsit.Főzök is neki,de abból is kevés amiket megeszik.Néha már félek felbontani bébikaját is,mert ha felmelegítem és nem kell akkor dobhatom ki.Tudom,hogy fogzási idő alatt válogatósak a babák.Sajnos még minden kajcsi után cicizik és én érzem,hogy már nem nagyon elég neki de ha nem eszik akkor csak cicizni akar.
Köszi a válaszokat
9 hónapos kislány anyukája
Ti miket adtok a babátoknak ha foga miatt nem eszik?
9 hós lányom 5* szopizik "még" , de emelett eszeget kevés gyümölcsöt és fözeléket is pár kanállal , de nem viszi túlzásba , tehát ne aggódj , próbálkozz de ha nem kell ne eröltesd , mert el veszed a kedvét , ültesd az asztalhoz amikor ti is esztek és a kiváncsaisága elöbb utóbb rávezeti az evésre.
Türelem , ja és fogzás alatt is ugyan úgy kinálom mindennel amit szabad , pürésitve.
Köszi szépen a válaszotokat.
A kedves második válaszolóval járok 1 cipőben.
Lassan le kell majd szoktatnom a cicizésről,de még azt mondta a védőnőnk,hogy addig míg infulenza járvány van addig jó az anyatej.A ti babátok átalussza már az éjjelt?
Adtok neki este pótlást?
Köszi mégegyszer
szia , a második válaszoló vagyok és csak most néztem vissza a kommentre.
A lányom átalussza az éjszakát , de ennek az az "ára" h összetoltuk az ágyunkat és egy nagy ágyat csináltunk belőle.
Nem kap pótlást este még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!