Bobby Shoes nyári szandált használhatom játszóterezéshez és homokozáshoz? Megfelelő az egyévesem lábának?
Szia!
Nekünk is ilyen van, hát a strapát nem nagyon bírja, mi itthon hordjuk és már válik le a talpa.
Én most vettem egy 'alig használt' bőr Clarks szandát neten, na az strapabíró, szuper minőségű!
Na akkor Én vagyok a kivétel, mert nekünk tökéletes ez a márka szandiban. Nagyfiú (3 éves) motorozik, esik-kel, szaladgál, szóval igencsak igénybe van véve, de eddig még sosem volt gond vele és nem kellett újat venni. Neki olyan van ami védi a lábujjait a horzsolásoktól. Kicsinek (1 éves) szintén ez a márka van, neki is teljesen megfelelő, ő homokozik, hol 2 lábon, hol négykézláb mászkál, a földön, kavicsokon, salakon, fűben, homokban. Neki sem ment még szét eddig!
Én kimondottan szeretem!
2.vagyok
Amikor megvettem a nagynak a szandit még a legelsőt, akkor megmutattam a védőnőnknek, doktornőnknek és kikértem a véleményüket, Azt mondták ez teljesen megfelelő!
Most, hogy a kicsi is megkapta élete első szandiját szintén megmutattam a védőnőnknek, doktornőnknek és szintén azt mondták, hogy ez megfelelő a normális lábfejlődéshez! Sőt a védőnőnek 3 héttel idősebb az unokája és mondta, hogy ők is ilyet vettek a kisfiúnak!
Szóval ha már egy védőnő unokájának is ilyen van akkor nem lehet rossz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!