Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szereljem le a szomszéd...

Hogyan szereljem le a szomszéd anyukát?

Figyelt kérdés

Tegnap betelt a pohár nálam.Mit monjdak neki, hogy ne utasítgasson, és ne ossza az észt?

Állandóan szól valamiért.Két utolsó pl.:

Ne vegyünk a babámnak semmit amit kiteszünk az udvarra, mert akkor az ő gyerekének is olyan kell.Semmi extrát nem vettünk, és minden használtan.Van hintánk, kismotorunk, homokozónk és egy pici csúszda, amit úgy örököltünk.

Ne vegyem fel 20 hónaposomat az utcán, mert akkor az ő csemetéje is cipelteti magát.Ha elmegyünk motorozni, vagy a játszótérre, és nem akar hazajönni, akkor kénytelen vagyok felvenni.

Az utóbbit nagyon nem kívánt hangnemben mondta.Vesszek vele össze?Vagy mi legyen?Soha nem szóltam neki vissza bunkón, de úgy érzem két év után már megérett rá a dolog.

2011. jún. 5. 13:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
hát, a kismotor, az tényleg alap dolog.
2011. jún. 5. 14:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát, szerintem azért összeveszni nem kell, a szó szoros értelmében, ha hasonlót beszól,mint amiket a kérdésben említettél meg lehet neki mondani kulturáltan, hogy egyébként sem könnyű a gyereknevelés, hát még ha a szomszédnak is meg kell felelni... Legyen szíves hagyja hogy ezekben a dolgokban te dönts, aztán ne legyen rest nevelni a saját gyerekét, meg beszélgetni vele, ha nem tudja lereagálni azokat a dolgokat, ami a te gyerekeddel történik.

2011. jún. 5. 15:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért összeveszni szerintem sem kell. Normálisan is meg lehet mondani neki, hogy ilyenekbe nem kell beleszólni.
2011. jún. 5. 18:42
 14/20 A kérdező kommentje:

Azóta nem találkoztunk.Inkább kikerültem.Majd finom leszek és nőies, ha megint rájön a hoppáré.

Köszi csajok!

Amúgy ki az aki lepontozott egy csomó embert?Rossz volt a napja, vagy mi?Vagy ő is egy olyan jóakaratú anyuka???

Felpontoztam mindenkit!

2011. jún. 6. 21:37
 15/20 anonim ***** válasza:

,,Köszi csajok"

14:00-ás válaszoló vagyok, és 19 éves srác vagyok nem csaj:D De nagyon szivesen a választ. Kérdezhetek valamit? Te mit szólnál hozzá ha esetleg annak idején a kórházban az újszülött piciddel egy férfi ápoló foglalkozott volna?? Csecsemő és kisgyermek ápoló szakra jelentkeztem, de mindenki azt mondja fura dolog egy férfinak. Most hogy láttam hogy azt írtad Köszi csajok, elgondolkoztam rajta hogy te nem is ismersz mégis azt hiszed hogy csak csajok írtak, ezért azt akartam kérdezni hogy eddig nem találkoztál még olyan pasikkal akik ilyen témában mozognak? Tényleg ilyen ritkák?? Nem kötözködni szeretnék ne érts félre, csak most elgondolkoztam rajta hogy tényleg nem épp férfias munkám lesz viszont én ezt szeretném csinálni, mert imádom a gyerekeket főleg a babákat:)

2011. jún. 6. 21:43
 16/20 anonim ***** válasza:
19 éves srác vagy és imádod a babákat és nem a bulizás,dorbézolás,drog,alkohol érdekel???????Hát te biztos nagyon jó Apuka leszel!Le a kalappal előtted!!!
2011. jún. 7. 19:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Fiu csecsemősnek: ha jól fogod csinálni a munkád,biztosan szeretni fognak!De várj csak,aki csecsemősnek jelentkezik,nem az viszi oda a szobákba a babákat az ujdonsült anyukáknak? Te fogsz nekik segiteni mellretenni a babát?
2011. jún. 7. 20:13
 18/20 anonim ***** válasza:

19:40-es köszönöm a választ ez nagyon jól esett hirtelen!:)

20:13-as a csecsemő és kisgyermek ápoló:újszülött,csecsemő- és gyermekápolási feladatot végez,koraszülöttet lát el,a beteget monitorizálja,beavatkozásoknál segédkezik,életmentő beavatkozásokban részt vesz,vizsgálatra előkészíti a beteget,a gyerekekkel koruknak megfelelően foglalkozik,gyógyszert, injekciót ad, közreműködik az aneszteziológia előkészítése során,transzfuziológiai és dialízis kezeléseknél asszisztál. Ezt írták rólla, nem tudom pontosan mit takar, de szerintem a kérdésedre a válasz igen.

2011. jún. 7. 20:58
 19/20 A kérdező kommentje:
Hát most meglepődtem.Tényleg nem találkoztam ilyen szakmában fériakkal.Biztos vagy benne, hogy ezt akarod csinálni?Csak azért, mert szerintem a pasik teljesen más beállítottságúak.Egyszer-kétszer elvannak a babákkal, na dehogy huzamosabb ideig?Nekem az olyan furcsa.
2011. jún. 8. 12:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Rohadtul semmi koze hozza. Kerek perec meg kell neki mondani hogy nevelje a sajat gyereket, a tied rad tartozik. Meg lehet neki emliteni hogy esetleg kezdje idejekoran leszoktatni a gyereket arrol hogy azt lesse mit csinal a szomszed ahelyett hogy a sajat dolgaval torodne, ha mar neki felnottkorara se sikerult idaig eljutni legalabb a gyereke tanulja meg.
2012. márc. 22. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!