Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kell különtenni a saját...

Mikor kell különtenni a saját szobájába a babát?

Figyelt kérdés

10hós lesz a lányom és még velünk alszik a szobába!

Nem szeretném túl korán se pedig túl későn külön tenni őt tőlünk!

2009. márc. 18. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

az én lányom 4 és fél hónapos, és már 2 hónapja külön alszik! Nehéz volt visszamenni a saját szobánkba, de ha akkor nem megyünk, akkor sose. Később nehezebb szerintem!

2009. márc. 18. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Első perctől fogva külön alszik. Az ő helye ott van, az enyém a férjem mellett. Egyébként nagyon változó, egyik barátnőm, fél évesen, másik másfél évesen tette külön, harmadiknál a pici önként átvonult kétévesen a saját ágyába.
2009. márc. 18. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A lányunk 5 hónapos, szombaton lesz 1 hete,hogy külön alszi. Minden rendben van, én is és ő is jobban alszunk. Minnél hamarabb kell, azt javasolják. Próbáld ki, ugy is ő a főnök:))))
2009. márc. 18. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor jön el az idő, ha meggyőződtél róla, hogy jól alszik a bébi a saját kis helyén igy te is nyugodtan pihensz éjjel. Össze-vissza rohangálni éjszaka a szobák között borzasztó fárasztó. Vagyis te tudod a legjobban, mikor értek meg a külön alvásra:)
2009. márc. 18. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb helyen azt olvastam, hogy 4-6 hónapos kortól már nyugodtan külön aludhat a baba. Igaz,mi kezdettől fogva külön alszunk, és mindhármunknak így a legjobb. 10 hónaposan már nehéz lesz.
2009. márc. 18. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Minél előbb, annál könnyebb lesz az elválás!

Nekem ikreim vannak és kezdettől fogva külön alszanak, persze van légzésfigyelőnk és fél méter van a háló és a gyerekszoba ajtaja közt! Szóval már nyugodtan külön alhat, ti is jobban fogtok a férjeddel hidd el!!

2009. márc. 18. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk kezdettől velünk alszik a babó. 2 hónapos korától végigaludta az éjszakát, gondoltam eljön a 6 hónap és irány a külön szoba. Hát ő nem így gondolta :) 5 hósan elkezdett fogzani, azóta 4-5 ször vagy még többször is megébred éjszaka. Iszik egy pár korty vizet, és alszik is tovább. Ingajáratban így megkukulnék reggelre (meg apuka is mert sokszor ő kel hozzá), úgyhogy a kérdést napoltuk a fogzás végére. :)

2009. márc. 19. 06:39
 8/9 anonim ***** válasza:

én ugy tudom legkesobb feleves koraig kell. elotte meg pici, nem igazan eszleli a kulonbseget, utana pedig mar nehez megmagyarazni neki, miert "bunteted" azzal, hogy megvonod a tarsasagod tole.

mi rogton szuletese utan kulon szobaba tettuk, bar amikor megszuletett, kerdezte a ferjem, hogy hogy van szivem atrakni a picit a masik szobaba.. aztan jol megfáztam, és igazabol remenykedtem benne, hogy akkor legalabb o nem kapja el..masresztről az ő szobajaban 50%os paratartalom van, a mienkben meg 20 körül, meg más a hőmérséklet, stb..

persze ez nem jelenti azt, hogy nem hozom at, és nem jarjuk be a lakast (most is itt alszik az agyon mellettem), de nagyon jol tudja, hogy az az o helye, sosem sir, vagy hisztizik, ha lerakom oda, akkor sem, ha utana meg orakig nem alszik, csak fekszik, es mammog a cumin.

2009. márc. 19. 10:15
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek aki írt!

Sokat segítettetek:)!!

2009. márc. 19. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!