Melegkiütésre mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Hintőporozom, meg vettem most körömvirágkrémet....sudocream esetleg? A pelenka alatt is kiütéses a hajlatokban, illetve máshol is...2011. jún. 3. 19:36
1/6 anonim válasza:
Bephanten vagy a bephanten plusz krém.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez ugyanaz, mint amit sebre is ajánlanak?
2011. jún. 3. 20:15
3/6 anonim válasza:
Milyen hintőport használsz? Nekem a gysztári jött be, amit még a köldökcsonkra írt fel a doktornőnk.
A krémek működnek? Egyébként is melegük van, nem "fullad" még jobban a bőr a krémezéstől?
4/6 anonim válasza:
sudocremet, nekünk hamar levitte, nem is nagyon jött vissza
5/6 anonim válasza:
krémezést én nem javaslom, mert nem tud szellőzni a bőre és még gombásodhat is a melegben, inkább töbször langyos vizzel törölgesd át a bőrét, aztán alaposan töröld meg és utána hintőporozd be pl Gabi hintőporral
a krémezést bepanthennel vagy sudocremmel én csak az esti fürdetés után alkalmaznám, mert akkor alszik a baba hosszabban és este gondolom nem is izzad annyira mint napközben
6/6 anonim válasza:
A fiam a pólója alatt pöttyös, gyakori lemosás és szellőztetés segít, elmúlik. Én nem kentem semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!