10 hónaposnak vegyünk babamedencét?
Hát csak annyit mondanék, hogy íme a fiam 7 hónaposan tavaly júliusban :D
Még ugyan ülni nem tudott, de a pocolás remekül ment ;)
Én akkor fürdetném benne, mikor ébren van és meleg van :) biztos neki is jól esik egy kis felfrissülés. Csinálj kb fürdetővíz melegségű vizet, vagy tedd ki a medót vízzel a napra melegedni és ha kellemesnek érzed akkor tedd bele. Leginkább árnyékban vagy napernyő alatt, be is krémezheted. Én puccosan tettem bele, de alá raktam egy pelust, hogy ne sutulja össze magát a műanyag aljjal.
Jó pancsolást!!
köszönöm a válaszokat.
kedves második: édes a pici fiad, és gondolom mennyire tetszet nekik.
no szólok én a férjemnek hogy le lett szavazva :) ma megyünk akkor a Tescoba és nézünk neki valami kis pancsi alkalmatosságot.
AKkor egy 20cm víz elég bele? gondolom menet közben kitapasztalja az ember. egyébként imád a lányom fürödni.
köszönöm hogy megosztottátok a tapasztalataitokat. lényegében főleg délután van egy holtpont amikor ugye kivinni sétálni nem lehet a nagy melegbe, csak a kertbe a fa alá, s tényleg neki is jól esne egy kis hűsölés.
köszönöm neked is, akkor ti is ebben a cpőben voltatok a férjeddel... :)
mostmár tuti hogy kap a baba hétvégére medencét.
este a bátyámmal, azaz a lányom keresztapjával elmentünk a Tescoba és kapott a jánykám egy spongyabobos medencét.
köszönöm nektek csajok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!