Milyen tapasztalatok vannak a Dada márkájú pelenkával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 12:56
1/5 anonim válasza:
Mi használtunk, nem volt vele bajom. Pisit, kakit bent tartotta, nem volt vele baleset. Én csak nappalra mertem használni, így az éjjelről nem tudok nyilatkozni.
2/5 anonim válasza:
Az egy szuper pelus. Ajándékba kaptuk és nagyon tartottam tőle, de kellemesen csalódtam. Sőt! Azóta felbátorodtam nem veszek liberot és pamperst, hanem olcsóbb pelust(most Bella Happyt vettem, aminek darabja 32Ft volt) eddig jónak tűnik:-)
3/5 anonim válasza:
Nem jó, szerintem pocsék. Egy nap legalább 1x tuti kifolyt belőle a pisi. Éjszakára nem is mertem volna ráadni. Arról nem beszélve, h szerintem nagyon rövid a derékrésze.
Mi babydream-es pelust használunk, az nagyon jó és csak 35 ft.
4/5 anonim válasza:
Kis babának kis kakihoz,kis pisihez jó.Akkor még minden jó volt.1 éves kortól viszont már bármit is próbáltam,semmi sem volt jó,csak a Libero,éjszakára még az sem,csak duplán ráadva.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!éjszakára nem használnám,maradok a liberonál,csak nappalra adnám rá.most vettem 10 darabot,hát meglátjuk.
2011. jún. 3. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!