Mindent elhisztek, amit ezen az oldalon írnak?
Én nagyjából el szoktam hinni, mert naiv vagyok, voltam mindig is.De azért egy-két válasz nagyon meredek..
Pl.: foggal született ( van ilyen/látott már valaki ilyet, vagy csak népi mendemonda? Itt nem egyszer olvastam)
6 hónaposan már járt ( vannak ügyes gyerekek, de ne már..)
1 hetesen hasra fordult
5 hónaposan mondja, hogy anya ( és persze, tudatosan!)
Most csak hoztam néhány példát amikre nagyjából emlékszem.Most őszintén, ti ezt elhiszitek?
Kicsit off, de nekem az a kedvencem, hogy "Van most valamilyen járvány?"
Azt nem írja oda, hogy Csajágarögén vagy Piripócson-e. Mert lehet, hogy Budapesten a X. kerületben hányás-hasmenés járvány van, Nyíregyházán a Napsugár oviban meg bárányhimlő, nálunk Pécsen, ahol ülök a szobámban, tudomásom szerint 10 km-es körzetemben semmi.
No, akkor vajon mi baja lehet a kérdező gyerekének? :-))
Valóban vannak itt olyanok aki szeretnek nagyokat modani, de nem csak itt a közvetlen közelemben is van egy anyuka, 7.5 hónapos a csemetéje, áll, ül,lépeget, kúszik és mászik, na persze reggelire a kedvence a Nesquik kakaó. NA NEEEEEEEEEEE
A születési súly dolgora reagálnék: Ahol én szültem, minden reggel megmérik a csecsemőke, lányom 3970-nel született,másnap 3980 volt, 4. nap jöhettünk haza 4030 gr-mal. És szerintem nem vagyunk egyedi eset, sokan vannak így.
off:
A legjobb kérdések egyike: Lehetek terhes szerintetek?
Most erre mit lehet írni? Igen vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!