Hogyan öltöztessem itthonra, hogy ne rúgja le folyton a zoknit?
a zoknipara, szerintem mindegyikünknél jelen van:))
próbálj olyat venni, aminek visszahajtható a szára, azok általában rajta maradnak a fiamon, a többi esélytelen.
Ezzel mi is kínlódtunk.:) Bokazokni? Nekünk nem volt jó. Én végül belehúztam a zokniba a nadrág szárát, így nem sikerült leszednie magáról.
Aztán vettem a Coraban Winny-s zoknit, amiben 3pár van együtt, és azok olyan jók, h nem is próbálja levenni magáról, de mégsem szorítja a lábszárát.
6.5hós anyuka
Nem vagy primitiv!:)
nálunk is ez volt.Én azt csináltam,hogy a vékonyabb zoknira tutyit húztam.Azt már nem szedte le.Próbáld ki,hátha nektek is beválik.
Jó babázást!!!
Szia!
Én pedig a harisnya alá adom a zoknit
Szia!
Nekünk ezek váltak be:
- gatyaszár a zokniban
- tutyi a zoknira
- bokazokni a zoknira
- vékony harisnya, vékony nadrág otthonra.
A visszahajtás csak ideig-óráig hozott eredményt.
Szia!
Az én kisfiam még 1 évesen is zoknizik.
Nálunk az a variáció jön be, hogy a zoknira ráhúzok egy olyan kis cipőcskét, amit a tescoban vettünk. Tapadókorongos az alja, és tépőzáras. Nem tudja levenni a zokniját :D
De amikor pelenkázom, a cipőt mindig leveszem a lábáról, ő meg abban a pillanatban lecsa a zoknira, és elröpíti jó messzire :)
Majd csak elmúlik ez a korszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!