Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz, hogy megszűnik a DM...

Igaz, hogy megszűnik a DM bababónusz program, és a kuponfüzet, meg a pontgyűjtő akció?

Figyelt kérdés
Tegnap hallottam "fél füllel", a buszon beszélte 2 anyuka. Ti mit tudtok erről? Tényleg megszűnik, és ha igen mikortól?
2009. márc. 18. 13:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A baba születési anyakönyvi kivonatának fénymásolatát és egy "formanyomtatványt" (amit a DM-ben kapsz) le kell adni a pénztárosnak bármelyik DM-ben, és tagja leszel a bababónusz programnak. Kb. 3 havonta küldenek egy kuponfüzetet, tele nagyon jó kedvezményekkel pl. pelenka -500 Ft, bébiétel -200 Ft...stb. Nagyon jó! Sajnálnám, ha megszűnne.
2009. márc. 18. 13:39
 12/15 A kérdező kommentje:
Felmentem a linkre, amit a 13.36-os válaszoló küldött, és megkérdeztem tőlük, hogy igaz-e a pletyka, hogy megszűnik. Ha válaszolnak ide megírom. Köszi mindenkinek a választ, és a linket is! További szép napot nektek!
2009. márc. 18. 13:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Már nem kell leadni a fénymásolatot. Elég bemutatni az eredeti anyakönyvit. Leegyezteti az adatokat a pénztáros,és vissza is adja. Én 1 hónapja csináltam meg.
2009. márc. 18. 13:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Május 31-ig lehet beváltani a pontokat, ebben a hóban duplát adnak.Biztos lesz valami helyette, de sztem korszerűsíteni akarnak.

Akit érdekel, a héten 16-tól indult a rossmannban is a pontgyűjtés, uanúgy, 15 után 15% kedvezmény, de ott még nincs kuponfüzet

2009. márc. 18. 14:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Igaz, majd valami más lesz helyette. Viszont a Rossmann most fogja bevezetni a pontgyűjtést.
2009. márc. 18. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!