Újszülött pelus kérdés?
Lehet, hogy hülye kérdés, de ez [link] jó egy újszülött babának?
Kaptunk 4 csomagot ajándékba, ezért kérdezem.
2.vagyok
Nem lehetne úgy megoldani, hogy ne csak ebből a méretből legyen mind a 4 csomag?Sok lesz szerintem, főleg ha olyan gyorsan hízik, mint az Én kisfiam!
ez nem lesz jó, túl nagy lesz
lehet, hogy mondjuk 2,5 kg-val születik a babád, vagy 3 kg-val és akkor óriási lesz.
Az a baj, hogy 2 db ilyen zöld tároló ládásat kaptunk. És mind a 2ben 2-2 ilyen csomag, azaz összesen 4 csomag 3-as méretű pelus volt benne :(
Mivel ajándékba kaptuk, így nem szeretném megsérteni az illetőt, hiszen ő csak jót akart.
Olvastam, hogy a Huggies a legjobb pelus. Érdemes esetleg abból vennem kezdésnek?
Vagy a Libero is van annyira jó?
Gondolkoztam már ilyen 100db-os peluson is, ilyen 'Gazdaságos pelenkán' .. megéri? Használt valaki ilyet?
Mi vettünk 1-es és 2-es méretű pelust is, mindkettőből kisebb kiszerelést. Aztán majd meglátjuk melyik kell neki. A 3-mas méret szerintem is nagy lesz! De tök jó, hogy kaptatok, mert később is jó lesz, nem romlik meg :)))
33 hkm
Semmi baj.
Elteszitek, és jó lesz, amikor a baba belenő. Addig meg vesztek kisebbet, nyilván amúgy is vettetek volna.
Szerintem meg pont hogy jó. Ennyi pelenka kis korban kb. 2 hónap alatt, vagy hamarabb elfogy, nem hiszem hogy 2 hónap alatt lesz 9 kg. Nekem 3,6 kg-al született a fiam, úgyhogy a 2-4 kg-os pelenkából szinte nem is használtunk semennyit, egyből a nagyobb méret fogyott.
Amúgy ha megszületik, a kórházban elvileg adnak pelenkát, majd elküldöd a férjedet venni egy kisebb méretű pelenkát.
Nem minden kórházban adnak pelust, nekünk kellett vinni.
Kislányom 3540g-al született. Elhasználtunk 2 csomag 1-es pelust, mert azt hittük kisebb baba lesz. Ahogy azok elfogytak, rögtön a 2-est vettük a 3-6 kilósig. 5 kiló fölött van most, és még mindig azt használjuk, mert elég és jó neki. Szerintem mindenképpen vegyetek kisebbet, legalább 2-est, mert ez még nagy lesz neki mikor megszületik, még ha 4 kilós lesz, akkor is. A huggies és a libero jó, de felesleges olyan drága pelust venni, tök jó olcsóbb pelusok is vannak. A pampers és a tesco színes pelusok kb egy árban vannak, a Dm-es babylove olcsóbb és elég jó.
Amit most te kaptál pelusok tök jók lesznek, nem is olyan sokára, kb 2,5-3 hóstól használhatod már, ha gyorsan nő a babád, akkor még előbb is.
Ha megmarad, eladod neten, vagy megpróbálod elcserélni.
Ne izgulj, majd menet közben rájössz, hogy milyen és mekkora pelusra van szükségetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!