Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hat honapos kortól mit igyon...

Hat honapos kortól mit igyon napközbe a baba? Ti mivel itattátok?

Figyelt kérdés
A lányom hat hónapos elmúlt lassan hét lesz,anyatejes baba,soha nem teáztattam,csak baba vizet ivott időnként.Mostmár elég nagy hogy kapjon valami mást is a vizen kívül.Ti mit adtatok neki?
2009. márc. 18. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
én gyümilevet szoktam neki adni,mert a vizet nem issza meg. a tea sem a kedvence igazából. Általában gyümölcscentrifugával csinálok neki almalevet, azt higítom vizzel felesben, és úgy issza.
2009. márc. 18. 10:11
 2/9 anonim ***** válasza:
babavizet
2009. márc. 18. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is felesbe szoktam hígítani a gyümölcsleveket, azt szivesen megissza.
2009. márc. 18. 10:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én babám legtöbbször granulátumos Hippes teákat iszik.Nagyon szereti! Sajnos a vizet nem issza meg.
2009. márc. 18. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:
azt is megkóstoltuk, de aztán nem nagyon adom neki, mert elég sok a cukor a hippes teákban. A kecskemétinek is vannak gyümilevei. igaz, hogy azok is cukrozottak, de felesbe vizzel higítva nem olyan rossz az arány talán.
2009. márc. 18. 10:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Babavizet. Én nem adok neki mást, mert később annál inkább nem fogja meginni a vizet, illetve nem is nagyon issza meg a gyümileveket. Nálunk az anyatej mellé amúgy csak nagyon keveset hajlandó inni, néhány korty.
 7/9 anonim ***** válasza:
Az enyém még csak 2 hete kezdte a kóstoltatást, inni még nem kapott. Anyatejjel kínálom, ha szomjas iszik.
 8/9 anonim ***** válasza:
A Hipp-nek vannak cukormentes gyümilevei, de szerintem a többinek is.
2009. márc. 18. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:
3 hete kap gyümölcsöt, addig csak szopott. Kínáltam már vízzel, teával,hígított gyümölcslével de inkább tejjel oltja a szomját is:)
2009. márc. 18. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!